gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

AS Creation

Populairste collecties AS Creation

Best of Wood n Stone van AS Creation behang
Behang Djooz bij nubehangen behangwebshop
Behang New Englang bij de leukste behangwebshop

De jongste behangfabriek uit Duitsland

Momenteel een van de leidende Europese behangfabrikanten. Vanuit hun standplaats Wiehl-Bomig, opgericht in 1974, produceren zij de meest verrassende behangetjes. Jaarlijks produceren zij meer dan 2000 verschillende soorten behang in alle materiaalkwaliteiten.

 

Natuurlijke materialen

De meest populaire collecties behang van AS vloeien toch wel voort uit de natuurlijke materialen. Houtbehang en steenbehang zijn daarin de pareltjes. Collecties zoals 'Wood 'n Stone' en de opvolger daarvan 'The Best of Wood 'n Stone' hebben voor grote populariteit gezorgd.

 

Voordelig behang

AS Creation heeft al verschillende onderscheidingen ontvangen in Duitsland. Bijvoorbeeld voor 'Beste leverancier' en 'Beste service'. Maar niet alleen deze onderscheidingen maken dit merk tot een gewild merk. De prijs-kwaliteit van AS Creation is een van de onderscheidende factoren.

De kwaliteit van het behang, daarmee bedoelen we papierkwaliteit en de printkwaliteit, is uitstekend. Je zou dus verwachten dat de prijs daar dan ook wel naar zou zijn, maar niets is minder waar. De prijs van het behang is uiterst voordelig en daarmee toegankelijk voor iedereen.

 

Verschillende soorten druk

Op zo'n 74.000 m2 per jaar worden meer dan 6.000 soorten behang geproduceerd. In diepdruk, zeefdruk en zelfs digitale druk. Dit maakt het mogelijk om eigen elke denkbare print te drukken die je maar kunt verzinnen.

 

De missie

De missie van AS Creation is om globaal de marktleider te worden op het gebied van behang. Concurrentie is moordend in de behangwereld, maar het is natuurlijk een goed streven. Dat zorgt er voor dat ze zich continu blijven ontwikkelen en daardoor steeds beter behang op de markt brengen.

Ben je dus op zoek naar behang, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan ben je bij AS Creation aan het juiste adres. Blader lekker door de collecties behang en je zult zien dat er voor ieder wat te vinden is. Jong en oud, klassiek en modern, je vindt het.