gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Scandinavian Style

Behang Scandinavian Style van AS Creation is een mooie en simplistische behangcollectie. Mooie grafische patronen in pastel kleuren, waarmee je een Scandinavische stijl kunt creëren in je interieur. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Behang Scandinavian Style is weer een mooie collectie aan behang van het altijd populaire AS Creation. Deze Duitse behanggigant weet precies hoe je de tofste designs neer kunt zetten met voordelige prijzen. 

 

De Scandinavian Style

Licht en ruimte staan samen met 'de natuur' centraal bij de Scandinavische stijl. Behang Scandinavian Style kan dat uiteraard voor je verzorgen. In ieder geval die eerste stap. Scandinavische stijl staat namelijk ook voor simplistisch en functionaliteit. Om dit in z'n geheel te realiseren zul je zelf de kamer nog flink onder handen moeten nemen en allen niet-functionele spulletjes de deur uit moeten doen. 

 

Scandinavische kleurpalet in behang Scandinavian Style

Als je een behangcollectie ontwerpt en je geeft deze de naam Scandinavian, dan zul je ook aan die verwachting moeten voldoen. Gelukkig weet AS Creation dat als geen ander. Daarom hebben ze ook dé kleurenpalet van de Scandinavian stijl in de ontwerpen verwerkt. Dit palet bestaat uit voornamelijk wit, grijs en pastelkleuren. 

 

Natuurlijke en grafische prints

De ontwerpen die je in deze collectie voorbij ziet komen passen perfect in de Scandinavische stijl. Simplistisch en natuurlijk. Zo heb je bijvoorbeeld het behang met boomstammetjes. Deze zijn grafisch opgebouwd, maar hebben wel een natuurlijke uitstraling door de elementen. De simpelheid van dit ontwerp past in elke kamer. 

 

Ook de geweldige grafische print met multicolor pastelkleuren zijn een vrolijke verschijning. Daarmee haal je die Scandinavische kleuren mooi in huis voor een interessante lichtspeling. Hij is er ook in enkel grijstinten, voor als je liever de kleuren in huis haalt met accessoires.

 

De pastelkleuren die je in het behang veel terugziet zijn roze, paars en blauw en vullen elkaar op een eigenwijze manier aan. De gehele collectie is perfect op elkaar afgestemd. Zo kun je je complete interieur, waar je de scandinavische stijl wilt toepassen, in een keer aankleden met deze collectie. Als je de muren al in de optimale scandinavische stijl hebt gekleed, dan is de rest niet meer zo moeilijk. 

 

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op