gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Oilily

Oilily

In samenwerking met Oilily heeft het behangmerk AS Creation een behangcollectie ontworpen die de typische speelse kleuren van het bekende Nederlandse merk Oilily perfect weergeven. De soms zonnige in zachte tinten, en de krachtig kleurrijk dessins zorgen in deze gave collectie voor een vrolijke noot. Het behang uit deze collectie is uitstekend te plakken in de kinder- of meisjeskamer, of in de hal of in de keuken - door de vrolijke kleuren die dit Oilily behang verspreidt, tover je elke ruimte in je huis om tot een groot feest van kleuren en gave dessins.

Oilily Thuis behang

In deze collectie vind je allerlei verschillende stijlen. Neem bijvoorbeeld de levendige strepen dessins (96127-2) die in de kleuren geel, rood en groen lopen als met de hand beschilderd langs de muur. Kanten boordontwerpen in verschillende blauwtinten toveren de kamer om tot een vrolijke zomerjurk. Delicate bloemen in pastel feel-good kleuren en geometrische retropatronen zorgen voor een opgewekte sfeer; felgekleurde papieren bloemen zorgen voor een spetterend creatief kleurenvuurwerk.

Deze gave behangcollectie 'Oilily Thuis', brengt de typische kenmerken van de Oilily stijl ook bij jouw aan de muur. Door de kleurrijke ontwerpen tover jij je ruimte in het hele spectrum van pastel tot fel - en blijven daarbij altijd typisch Oilily.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op