gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Behang Expresse

Behang Expresse is in 1999 begonnen als grossier voor een Nederlandse behangfabrikant. Toen deze behangfabrikant failliet ging, zijn ze zelf begonnen met het ontwikkelen van behang met diverse designmerken. 


'Normaal' behang

Behang Expresse weet wel hoe ze behang moeten maken. Dat laten ze zien door hun collecties met 'normaal' behang. In deze collecties vind je mooie behangetjes met barok, bloemen en andere prints. Uiteraard aangevuld met aansluitende effen behangetjes, zodat je direct compleet bent. Normaal tussen aanhalingstekens omdat de focus van dit merk duidelijk niet op de alledaagse behangetjes ligt.

 

Samenwerken met Behang Expresse

Een kernwoord bij Behang Expresse is 'samenwerken'. Samen kun je meer en zul je ook meer bedenken. Zo hebben zij een aantal van hun recentere ontwikkelt in nauwe samenwerking met het designbureau INGK. Waarschijnlijk zullen enkele toekomstige collecties ook in samenwerking gaan met dit bureau. 

Alle collecties van dit topmerk zijn uitkomsten van creatieve designers en dat is ook duidelijk te zien.

 

Design behang

Zoals we al vertelden werkt Behang Expresse vaak samen met designbureau's. Dat wordt behoorlijk duidelijk als je de collecties Wallpaper Queen en Wallpaper Queen Materials bekijkt. De behangetjes die je daar in vindt kunnen bijna niet anders zijn dan afkomstig van designerhanden. Uniek behang waarmee je je interieur in een klap een wow-effect kunt geven.

Ook is dit te zien in de behangcollecties als ColorChoc. De naam zegt het eigenlijk al en ook niet alle behangetjes zijn voor iedereen weggelegd. Exclusieve ontwerpen die je bij geen enkel ander behangmerk tegen zult komen. Dat maakt Behang Expresse dan ook one of a kind. 

 

Normaal zou je zeggen dat een behangmerk behang aanbiedt dat voor iedereen toegankelijk is. Behang Expresse laat zien dat zij dat wel kunnen, maar laat duidelijk zien dat zij uniek behang aanbieden. Hun behang is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Houd je van exclusief behang en durf je wel wat aan? Dan zijn de behangetjes in deze collectie echt iets voor jou!