gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

My Adventure

My Adventure

Ben je op zoek naar vrolijk kinderbehang met tal van kleurrijke afbeeldingen? Dan hebben we nu iets nieuws. NuBehangen.nl is blij verheugd jou de collectie ‘My Adventures’ van Behangexpresse te kunnen aanbieden. Deze geheel nieuwe serie kinderbehang kenmerkt zich door vrolijke kleuren en afbeeldingen.

Letters en cijfers

Een heel leuk behangetje kan ook heel leerrijk zijn. Zo kan je kind, hoe jong hij of zij ook is, alvast aan de slag met het oefenen van alle letters. Het kinderbehang met letters is verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren. Hoewel dit behang eigenlijk meer is bedoeld voor jongens – er staan bijvoorbeeld verschillende auto’s op – is het stiekem ook eigenlijk best wel leuk voor meisjes. Je kind leert er direct Engels mee, want bij elke letter staat een Engels woord met die beginletter. En we hadden ze al even genoemd: de cijfers. Wij hebben in deze collectie kinderbehang namelijk ook enkele dessins zitten met hierop vele cijfers. De getallen zijn afgedrukt in de vrolijkste kleuren en kriskras door elkaar. Altijd leuk, voor jong en oud!

We gaan naar Londen!

Een ander heel leuk thema kinderbehang van My Adventures is het Londen-thema. Op dit behang staan tal van voorwerpen die de Britse hoofdstad zijn charme geven. Zo tref je op dit behang beroemde gebouwen als Westminster Abbey, de Tower Bridge en de Big Ben aan. Ook het koninklijk paleis ontbreekt niet. En uiteraard mogen ook de paleiswachten, de Londense taxi en de kenmerkende dubbeldekker niet op deze vrolijke print ontbreken. Het ‘I Love London’-thema is niet alleen in kleur verkrijgbaar, maar ook in grijs/wit. Leuk is ook het Londen-kinderbehang vol met enkel marcherende paleiswachten.

Voor de jonge snoeperds

Is je kind gek op snoep, want welk kind is dat niet, dan is er voor hem of haar ook leuk kinderbehang. Er zijn namelijk meerdere printen met snoep als voornaamste thema. Zo is er een rustig behang met verschillende potten en flessen met de kleurrijkste snoepjes. Drop, lolly’s, zuurtjes: je vindt ze allemaal terug op dit vrolijke behang. Ook leuk is het kinderbehang vol met losse snoepjes. Dit is een rustige print met veel witte vlakken tussen de lekkernijen.

In het vrolijke circus

Is jouw kind ook dol op het circus? Dan hebben wij voor hem of haar ook een leuk circusthema aan de collectie toegevoegd. Hierop zijn alle dappere circusdieren te bewonderen. Zo vind je hier niet allee leeuwen en tijgers, maar kom je ook apen en giraffen tegen. Natuurlijk mag de olifant niet op dit vrolijke kinderbehang ontbreken. Het circusbehang is in zowel felle kleuren als pasteltinten te krijgen. En voor de jongedames hebben wij een soortgelijk behang, alleen zijn hierop juist de dieren in het bos terug te vinden, met vrolijke eekhoorntjes.

Ik heb een boot

Je kind kan zich een ware kapitein waren met deze collectie van My Adventures. Er zitten namelijk een paar mooie dessins tussen met zeilboten. Zo zit er een print tussen met heel veel verschillende zeilboten. Deze zeilboten zitten in vierkantjes, die weer op een rustgevend blauwe achtergrond zijn gedrukt. Als het allemaal iets spannender mag, kun je ook kiezen uit een zeethema. Hierop zie je niet alleen vele zeilboten, maar ook vuurtoren en schelpen. Schip ahoi!

Oude voertuigen

Ten slotte hebben wij ook verschillende soorten behang met antieke voertuigen voor je in onze collectie. Zo kun je kiezen uit een print met mooie, oude stoomlocomotieven. Op een andere motiefje zijn niet alleen treinen te zien, maar ook klassieke auto’s en vliegtuigen. Of je gaat voor het behang met allemaal luchtballonnen erop. Uniek aan deze dessins is dat je ze in diverse kleuren kunt krijgen. Ook zwart/wit of zelfs sepia is mogelijk. Je ziet, deze collectie is zeer de moeite waard. Neem dus snel een kijkje!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op