gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

BN Wallcoverings

BN Wallcoverings, ook wel Voca genoemd, is een merk met zeer hoogwaardig behang. Ze blijven bij hun eigen productietechnieken. Zo blijft de kwaliteit die ze leveren gewaarborgd en daarom zijn de klanten die met BN Wallcoverings in aanraking komen ook zeer enthousiast en tevreden. Hieronder vind je een de collecties die dit geweldige merk op de markt heeft gebracht.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

BN Wallcoverings is een behangmerk met vele gezichten. Het is een internationaal opererend bedrijf met verschillende vestigingen: BN Czech Republic (Tsjechië), Voca (Nederland), Tektura (Verenigd Koninkrijk), Filpassion (Frankrijk) en Artemis (Frankrijk). Dus als je in aanraking bent geweest met Voca, dan ben je in aanraking geweest met BN Wallcoverings.

 

BN Wallcoverings sinds 1990

BN International, het grote bedrijf achter het succes, bestaat al sinds 1926. Waar ze zicht vanaf toen specialiseerden in vinylvloeren hebben ze in 1990 een switch gemaakt. Vanaf dat jaar zijn ze begonnen met het produceren van behang. Hun grote passie voor ondernemen en interieur heeft er voor gezorgd dat zij wereldwijd succes hebben behaald. 

 

Eigen designers

Waar vele merken het doen met externe bureau's of individuele designers doet BN Wallcoverings dat anders. Uiteraard staan ze altijd open voor leuke samenwerkingen op designgebied. Maar het overgrote gedeelte wordt ontworpen door hun eigen designstudio. De ontwerpers zijn professionals met verstand van het productieproces en deze combineren met creativiteit en lef. Ze weten daarom ook hoe een behangetje in elkaar hoort te zitten. 

 

Vakmanschap 

Een van de belangrijkste speerpunten van BN Wallcoverings is vakmanschap. Als specialist op verschillende gebieden zoals diepdruk, emboss- en screendruktechnieken kunnen zij dit allen combineren tot unieke producten. Je bent gegarandeerd van kwalitatieve producten als je een behang van BN Wallcoverings aan je wand plakt. 

 

Daarnaast staat Voca bekend als een nieuwsgierig, eigenzinnig en resultaatgericht bedrijf. Ze staan altijd open voor nieuwe uitdagingen, hoe groter hoe beter. Zo halen zij alles uit hun eigen atelier, door samen te werken met designers, maar ook de markt. Op deze manier hebben ze altijd wel iets te pakken, waarmee ze weer relevante collecties op de markt kunnen brengen. Het merk is dus veelzijdig en kunnen zo iedereen bedienen, ongeacht welke stijl je graag wilt. Behang van BN Wallcoverings is altijd een goede keus als je jouw huis van kwaliteit wilt voorzien.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op