gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Dutch

Dutch Wallcoverings is een merk dat brede en hoogwaardige collecties aanbiedt. Dit merk vind je dan ook vooral in de speciaalzaken. Binnen deze collectie word je telkens weer verrast met de unieke zijde van Dutch. De stijlvolle collecties zijn niet overal te koop en dit maakt je huis uniek met een stijlvol dessin. Je voelt jezelf al thuiskomen op een unieke plek. Met toffe collecties als Royal Dutch 7 en Reclaimed kun je met dit merk gegarandeerd slagen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Dutch behang is een merk van Spits Wallcoverings B.V. Je komt ze daarom ook vaak tegen onder de naam Dutch Wallcoverings, wat ook op hun collectieboeken staat. Dit Nederlands bedrijf heeft een groot aandeel in de behangwereld. Dat komt voornamelijk omdat Dutch altijd meegaat met de tijd, kwaliteit biedt en ook nog eens voordelig is in vergelijking tot andere merken. 

 

Industrieel en vintage behang

Waar Dutch erg goed in is, waar sommige merken nog een puntje aan kunnen zuigen, is het ontwikkelen van industrieel en vintage behang. Collecties als Exposed en zijn grote broer Exposed Warehouse hebben een grote stempel op deze stijlen gedrukt. Het behang dat ze hierin hebben vervaardigd laat zien waar Dutch allemaal toe in staat is. 

 

Royal Dutch behang

Een van de meest populaire collecties met Dutch behang is Royal Dutch. Eigenlijk is dat ook helemaal niet zo gek. Het behang in deze collectie is namelijk een verzameling van de beste behangetjes die Dutch in andere collecties voert. Je kunt Royal Dutch dus gerust een verzamelboek van de meest populaire collecties van Dutch noemen. De beste effen behangetjes, de beste structuren en de beste patronen uit al hun collecties. 

 

Disney behang

Om Disney behang te mogen voeren moet je een speciale licentie hebben. Dutch heeft zo'n licentie en hebben daarom het recht om Disney behang te mogen produceren. Behang met Cars, Mickey Mouse en ga zo maar door. Ook Star Wars wat is overgenomen door Disney is bij Dutch op behang verkrijgbaar. De collectie die zij daarvoor hebben opgezet heeft daarom ook de toepasselijke naam Walltastic. Sprookjesachtig en verwonderend. 

 

Ben je op zoek naar behang, dan heb je grote kans dat je het bij Dutch kunt vinden. Met de grote variatie aan designs, kleuren en patronen is het bijna onmogelijk om niet iets te vinden wat bij jouw stijl past.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op