gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Vintage

Op zoek naar behang met vintage look? Het behang in Vintage is dan een perfecte keuze. Sterren op behang, steenbehang en houtlook met een vintage tint vind je in deze toffe collectie van Dutch

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De naam zegt het als, deze collectie is gevuld met behang waarmee je een heerlijke vintage uitstraling kunt creëren in je interieur. Verschillende soorten designs maken een complete collectie en ook nog eens op vliesbehang. 

 

Behang Vintage met sterren

Een opvallende verschijning en een print die je niet snel met vintage zou bedenken is het sterrenbehang. Behang met grote sterren en behang met kleine sterren, je vindt ze beide in Vintage. Sterrenbehang is al tijden populair in de behangwereld en daarmee combineert Dutch weer twee stijlen tot een unieke vertoning.

 

Het sterrenbehang dankt zijn heerlijke vintage uitstraling aan het feit dat deze een betonlook heeft gekregen. Het behang is in vier verschillende kleurstellingen verkrijgbaar en geeft een unieke touch aan je interieur. De behangetjes hebben mooi neutrale kleuren en passen in principe in elk interieur zonder als te veel op te vallen.

 

Betonbehang met print en zonder

Andere toffe prints in behang Vintage zijn de betonlooks met vervaagde prints. Betonbehang kennen we natuurlijk al langer, maar Dutch weet hier toch weer een extra touch aan te geven. Uiteraard kan betonbehang niet ontbreken in een vintage behangcollectie. 

 

Dutch heeft er ook voor gezorgd dat deze collectie ook behang met een schone betonlook biedt. Deze kunnen ook mooi gebruikt worden als vervanging van een effen behang om naast een print te plakken. 

 

Ook zijn de schone betonlooks te combineren met de wat ruigere betonprints. Uiteraard gaan de schone en de ruige ook goed samen met het eerder genoemde sterrenbehang. 

 

Kortom, als je op zoek bent naar een complete en unieke collectie om je interieur een vintage touch te geven, dan is behang Vintage een geweldige keuze. Met deze complete collectie kun je direct je hele kamer in de vintage sferen brengen. 

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op