gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Eijffinger

Eijffinger is een van de merken behang waar je standaard kwaliteit van kan verwachten. Ze staan bekend om hun vele optredens in tv-programma's als vtwonen. Eijffinger onderscheid zich met hoogwaardige materialen en topdesigners. Het behang weerspiegelt de creatieve geesten en hun onuitputbare inspiratiebronnen. Bovendien is het een rasecht Nederlands merk dat uitgegroeid is tot de top.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Uniek behang

Als er een ding is waar Eijffinger goed in is, dan is dat behang ontwikkelen wat niemand anders heeft. Zo hebben ze enige tijd geleden een waar stukje kunst uitgebracht op behang met Masterpiece. Verschillende schilderijen uit het Rijksmuseum op rol, maar ook op wandposter. Daarmee laten ze zien dat ze altijd op zoek zijn naar een uniek stuk waarmee jij je interieur kunt aankleden.

Behang Pip is niet meer weg te denken

Wie kent het niet? Pip van Eijffinger is ondertussen al meer dan 10 jaar een gevestigde naam. Het zoete en kleurrijke behang heeft een mooie plaats verovert in de behangwereld. Velen hebben het geprobeerd om na te maken, maar geen daarvan is geslaagd. De wondere wereld van Pip blijkt een krachtig concept te zijn en daar kunnen we nog lang van genieten.

Het begin

In het jaar 1875 opende Anna Eijffinger samen met haar man een behangzaak. Recht tegenover Paleis Noordeinde in Den Haag. In die tijd wilden mensen steeds meer hun interieur decoreren. De perfecte tijd voor Anna. Met een gezond zakelijk inzicht legde ze het eigenzinnige en innovatieve karakter dat het merk Eijffinger nog altijd kenmerkt.

Tegenwoordig wordt er hard gewerkt vanuit de thuisbasis in Zoetermeer. Vanuit hun ontwerpstudio worden de geweldige ontwerpen ontwikkeld. Deze worden inmiddels al over de hele wereld verkocht.

Steeds vaker zie je Eijffinger verschijnen. Zo ook in het bekende tv-programma vtwonen. Verschillende woningen worden voorzien van hun geweldige ontwerpen. Bekijk de collecties behang en je zult gegarandeerd eentje vinden die bij jouw wensen past.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op