gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Masterpiece

Masterpiece, de naam zegt het al. De kunstwerken van de grootste grootmeesters in de schilderkunst omgezet naar behang. Deze behangcollectie is perfect om net even die touch van kunst in je interieur te brengen, vooral als je even kijkt bij de wandposters die het brengt. Compleet met aanvullende kleuren behang, kun je er ook voor kiezen om je hele interieur om te toveren tot een waar kunstwerk.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Alsof je eindeloos aan het dwalen bent door de grote zalen van het Rijksmuseum. Zo zou je Masterpiece ook kunnen omschrijven. De grootste werken van Nederlands grootmeesters in de schilderkunst kun je op vinyl-vliesbehang in huis halen.

Een Pareltje van Eijffinger

Natuurlijk kennen we Eijffinger van het altijd populaire Pip-behang. Met Masterpiece hebben ze nu weer een geweldig pareltje in huis gehaald. Eenvoudig te plakken behang, waarmee je jouw interieur snel omtovert tot een waar kunstwerk. 

Wonen in het Rijksmuseum...

of een stukje daar van. Met Masterpiece haal je de grote kunstwerken, die normaal alleen in het Rijksmuseum te bewonderen zijn, in huis. Zo heb je gegarandeerd een eyecatcher te pakken, waarmee jij je gasten verbaast. De stillevens van 5 grootmeesters, Balthasar van der Ast, Eelke Jelles Eelkema, Ambrosius Bosschaert en Jan van Huysum gecombineerd op een behang. Ook het werk van de in Utrecht geboren an Davidsz. de Heem vind je in deze geweldige collectie van grootmeesters.

Masterpiece bij vtwonen

Als je groot liefhebber bent van het programma vtwonen, dan is het je vast niet ontgaan. Het is bijna onmogelijk om het niet gezien te hebben. De grote wandposter van de tulp bijvoorbeeld. Bij vtwonen hebben ze daar ook goed gebruik van gemaakt. Eijffinger heeft daarmee een grote stap richting een nog groter publiek gemaakt en behang weer helemaal een hype.

Ben je op zoek naar iets creatiefs, waarmee je jouw huis omtovert tot een waar kunstwerk? Dan past het behang van Eijffinger Masterpiece perfect bij jou!

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op