gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Pip behang

Felle kleuren, bloemen, dieren en enorm veel vrolijkheid! Dat is waar Pip Studio bekend om staat! Pip behang van het merk Eijffinger is nog altijd één van de meest populaire collecties op gebied van behang. Je vindt bij ons alle vier de collecties van Pip! Wordt het de blauw, groene of toch de rode? Bekijk het snel!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Als je al van Eijffinger had gehoord, dan is er een grote kans dat je Pip behang ook kent. Pip Studio is een bekende smaakmaker in de behangwereld en is een van de populairste behangcollecties ooit. De ontwerpen van Pip Studio zijn ondertussen al zo populair dat Eijffinger de vierde collectie alweer heeft uitgebracht. Het mooie aan Pip is ook dat deze niet alleen in behangrollen vorm komt, maar ook uit de zogenoemde Wallpowers. Wandposters in de stijl van Pip, maar die een hele muur kunnen bekleden zonder herhaling. 

 

Pip behang scoort met kleur

Met Pip haal je gegarandeerd vrolijkheid in huis. Als je het behang ziet snap je ook wel waarom. Kleurrijke en uitzonderlijke prints die jouw interieur omtoveren tot een sprookjesomgeving. Bijvoorbeeld de vrolijke kleuren met een vogels en bloemen zorgen voor een indrukwekkende uitstraling in je huis. Met Pip behang aan je wand is je muur een uitbundig statement, waarmee je je gasten mee verwonderd. 

 

Pip Collection 2016

De vierde collectie van Pip Studio, Pip Collection 2016, is een geweldige mix met klassieke elementen in een moderne toepassing. Designs met planten, bloemen, fruit, insecten en andere dieren, die subtiel en verrassend zijn gebruikt. Ook de technieken die bij het vervaardigen van het Pip behang gebruikt zijn, zijn van premium klasse. Dat zie je en voel je direct en dat maakt Pip ook zo speciaal. 

 

Als je op zoek bent naar behang dat in een klap je huis omtovert tot een sprookjesparadijs, dan zit je met Pip behang zeker goed! Bekijk de collectie en laat je verbazen door de indrukwekkende ontwerpen en technieken. 

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op