gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Resource

Eijffinger heeft weer een topcollectie te pakken. Met Resource veroveren zij opnieuw de markt en hebben ze weer een uniek stuk behang in de hand. Uitzonderlijke prints sieren deze bijzondere collectie. Geniet!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Eijffinger heeft weer een topcollectie te pakken. Met Resource veroveren zij opnieuw de markt en hebben ze weer een uniek stuk behang in de hand. Uitzonderlijke prints sieren deze bijzondere collectie. Geniet!


Ben je op zoek naar het mooiste betonbehang? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Resource heeft namelijk de tofste designs in een collectie. Realistische prints, makkelijk te plakken en van behang tot wandposter. Je vindt het allemaal bij Resource van Eijffinger.

 

Betonbehang van een ander niveau

Als je Resource vergelijkt met alle andere collecties met betonbehang, dan zie je direct wat deze collectie zo uniek maakt. De realistische prints en patronen geven een echte betonnen muur weer. Ook verschillende technieken van betonbewerking vind je hier op behang en daarmee brengen ze de betonprints naar een hoger niveau.

Het meest geweldige aan deze collectie vinden wij de wandposters, oftewel het fotobehang. De realistische weergave van een hele muur van beton, waarmee je je muur direct een metamorfose kunt geven. Vanzelfsprekend zijn deze poster iets prijziger, maar dat zijn ze zeker waard. Je hebt geen herhaling van patroon, dus realistischer ga je het niet krijgen op behang.

 

Stenen in beton

Een ander tof en opvallende print is de stenen in beton. Op het eerste gezicht lijkt het een houtbehang, maar dat is het toch niet. Je ziet dit patroon ook wel eens op de vloer met tegels. Resource heeft dit cartoon omgezet naar behang en biedt deze in zes verschillende tinten aan.

 

Concrete Cire

Noordwand kwam ooit al met de collectie Concrete Cire. Deze betonbewerkingstechniek heeft Eijffinger ook opgenomen in deze toffe collectie. Dat is ook niet gek, want het laatste jaar is deze bewerkingstechniek enorm in populariteit gestegen. Je kunt bijna geen interieurwinkel meer binnenlopen zonder het te zien. Eijffinger speelt hierop in met een aantal mooie wandposters met deze techniek.

Betonbehang is er al een tijdje en Eijffinger heeft daar goed op ingespeeld. De betontrend zal voorlopig nog wel een tijd blijven en daarmee is Resource een duurzame collectie.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op