gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Savor

Savor

Ben je altijd op zoek geweest naar dat ene behang met rustieke tinten? Dan hebben wij nu iets nieuws in onze webshop. Wij van NuBehangen.nl zijn blij verheugd je nu de nieuwe collectie Savor van Eijffinger te kunnen aanbieden. Deze nieuwe collectie behang van Eijffinger kenmerkt zich door rustige prints en natuurlijke tinten.

Als een blad aan de boom
Een heel leuke print van deze collectie is het dessin met bladeren en bloemen. Hiermee lijkt het net of de bladeren bij jou aan de wand bloeien. Dit behang is dan ook uiterst smaakvol. Hoewel de bloemetjes en de blaadjes in bijna alle gevallen wit van kleur zijn, kun je de kleur op de achtergrond geheel naar eigen smaak kiezen. Zo kun je kiezen voor een donkergrijze achtergrond. Bijzonder fraai is ook het bloemetjesbehang met een zeer lichtpaarse achtergrond. Ook kun je kiezen voor een juist natuurlijke tint. Mag het allemaal wat spannender? Dan hebben wij speciaal voor jou juist blauwe bloemen en bladeren op een donkergrijze achtergrond in deze collectie van Eijffinger.

Het is net riet wat je ziet
Een andere leuke, natuurlijke print in de collectie Savor van Eijffinger is het rietdessin. Zo lijkt het net of je rieten wandmatten aan de muur hebt hangen. Erg sfeervol. Uiteraard is ook dit motief in tal van kleuren leverbaar. Als je houdt van donkere kleuren, dan is het behang wit riet op een donkergrijze, bijna zwarte achtergrond, het dessin voor jou! Heb je liever wat vrolijkere kleuren in je woon- of slaapkamer, dan kan dat natuurlijk ook. Wat dacht je van wit riet op een gele achtergrond? Ten slotte hebben wij voor de liefhebbers van blauwe kleuren nog een print met wit riet op een blauwe achtergrond in onze collectie opgenomen.

Waan je even in het Verre Oosten
Ben je ook zo gek op het Verre Oosten? Dat treft. De Savor-behangcollectie van Eijffinger bevat ook vele motieven behang met Oosterse print. Zo waan je je echt even in Azië. Is wijnrood helemaal jouw kleur? Dan moet je voor het dessin van Oosterse tekens op een witte achtergrond gaan. Meer een liefhebber van blauwtinten? Dan hebben wij speciaal voor jou deze Oosterse prints in turquoise op een witte achtergrond. Is de tint voor jou toch te licht, dan kun je ook gaan voor een blauwe print op een donkergrijze achtergrond. En als donkerblauw meer  jouw ding is, dan is het wellicht handig voor jou om te weten dat we dezelfde tekens ook in een donkerder tint blauw hebben, op een witte achtergrond.

Klassieke prints
Ga je meer voor klassieke prints? Dan biedt de Savor-behangcollectie van Eijffinger ook voor jou voldoende keus. Zo hebben wij een zeer sfeervolle print van lichtgrijze afbeeldingen op een witte achtergrond. Geef je niets om een lichte kleur, maar heb je liever een donkere kleur aan de wand? Dan is het goed te weten dat dezelfde print ook leverbaar is in een warme, bruine variant. Nog een tikkeltje donkerder is dit design in een mooie, donkergrijze variant. Is kleur meer je ding? Dan hebben we voor jou dezelfde print in vrolijk blauw.

Beken kleur
Heb je liever een egale kleur op je muur? Dan heeft deze collectie behang van Eijffinger ook iets voor jou. Er zijn namelijk diverse prints in deze collectie opgenomen met een mooie, egale kleur. Zo hebben wij een prachtig dessin van mooi en warm geel. Toch liever blauw? Dan biedt de Savor-behangcollectie een mooie print in egaal turquoise. En hou je meer van rood, dan kun je dit behang bestellen in een mooie, wijnrode kleur.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op