gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Tout Petit

Tout Petit

Heb je het helemaal gehad met saai kinderbehang en zoek je echt leuk kinderbehang? Dan hebben wij een zeer leuke collectie behang voor kinderen in ons assortiment.  Collectie Tout Petit van Eijffinger biedt namelijk voldoende keus uit verschillende motieven kinderbehang. Voor meisjes of jongens, of voor allebei: in deze collectie zit er voor ieder kind wat bij!

Prachtige en originele dessins
In deze collectie kinderbehang van Eijffinger valt voldoende te beleven, want er zijn veel prachtige en originele prints. Wat dacht je van bijvoorbeeld zeegroene fantasiefiguren? Dit behang valt direct op door de mooie, vloeiende lijnen en zijn rustgevende motief. Ook bijzonder fraai is de print met de vrolijk gekleurde wolkjes. Je kind waant zich hiermee direct in een sprookjeswereld. Ook dit dessin is gedrukt in rustgevende pasteltinten. Ook de moeite waard om te vermelden is het kinderbehang met de lange, verticale strepen. Omdat deze strepen in diverse pasteltinten, waaronder blauw, geel en roze is uitgevoerd, is dit motief behang geschikt voor iedere kinderkamer. En dankzij de verticale strepen, wordt de kamer ook nog eens optisch verhoogd!

Ook vele leuke motiefjes met dieren
Is je kind helemaal gek op dieren? Dat treft, want wie houdt er niet van dieren. Daarom heeft Eijffinger voor zijn collectie Tout Petit ook vele dieren opgetrommeld om model te staan voor deze collectie kinderbehang. Zo bevat deze collectie een prachtige print met dieren als varkens, ezels en paarden. Zelfs enkele dinosaurussen mogen niet op dit motief ontbreken. De print is afgedrukt in rustgevend, lichtpaars tegen een lichte achtergrond. Dit behang is dus zeker de moeite van het bezichtigen waard!

Voor iets jongere kinderen biedt de Tout Petit-collectie ook enkele waanzinnig leuke dierenprints. Zo kan je kind zich helemaal even helemaal in het bos wanen met het leuke motief met enkele dieren uit het bos erop. Zo zie je op deze print een grote boom met daarin onder andere een vogel en een eekhoorntje. Echt heel erg schattig, en ideaal voor de allerkleinsten. Deze print is in verschillende tinten leverbaar. Zo is er eentje uitgevoerd met leuke, felle kleuren.  Het andere behang is juist in bruin en groen uitgevoerd. Ten slotte is er ook nog een kinderbehang met paarden. Het betreft hier wel stoere paarden in de woestijn, dus ook geschikt voor jongens.

Vrolijk kinderbehang in vele kleuren
Houden jij en je kind meer van felle kleuren? Dan is het goed te weten dat ook aan hen is gedacht. De collectie kinderbehang Tout Petit van Eijffinger bevat namelijk ook een serie motieven met veel felle kleuren. Wat te denken van een print vol kleine, gekleurde ballen? Ze lijken net echte kauwgomballen, dus perfect voor kleine snoepers. Ook bijzonder fraai is het motief met allemaal gekleurde strookjes. Deze strookjes zijn van beneden naar boven gestapeld. Van links naar rechts zie je alle kleuren van de regenboog voorbij komen. Tot slot hebben wij ook nog een print met allemaal grote gekleurde ballen. Ook hier zie je weer alle kleuren van de regenboog, en nog veel meer kleuren.

Voor je lieve, kleine ster
Ook zeker het vermelden waard is het bijzonder schattige behang met tal van papieren frutseltjes. Het bijzondere hieraan is de toegevoegde tekst ‘You are my star’. Natuurlijk is jouw kind je kleine, lieve ster, maar met dit kinderbehang wordt dit hen elke keer weer duidelijk gemaakt. Dit behang is leverbaar voor zowel jongens als meisjes. Voor allebei is een speciale variant, in roze of blauw. 

Je ziet, de collectie Tout Petit van Eijffigner bevat allerlei leuke motieven en kleuren kinderbehang. Bekijk dus snel de gehele collectie online bij NuBehangen.nl!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op