gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Esta

Het merk Esta is één van de weinige behangmerken van onze eigen bodem. Puur Nederlands dus! Met hun eigen ontwerpers en stylisten zie je in hun producten en foto's onmiddellijk het Esta-gevoel (trendy, warm, kleur en gezelligheid) Eén van de speerpunten die Esta naleeft is om mee te bouwen aan een betere wereld. Daarom voldoen alle producten die zij afleveren aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Het behang dat zij leveren is dan ook uitsluitend van papier uit duurzame bosbouw!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Esta behang is niet alleen trendy en modieus, maar ook nog eens van eigen bodem. Esta Home is namelijk een 100% Nederlands bedrijf en heeft in korte tijd haar stempel op de behangwereld gezet. 

 

Kinderbehang van Esta spant de kroon

Als je een beetje bekend bent in de wereld van behang of vaker naar behang hebt gezocht, dan ben je Esta Home gegarandeerd tegengekomen. Vooral als je op zoek bent geweest naar kinderbehang, dan staan haar collecties je vast nog wel bij. 

 

Esta behang is namelijk immens populair op de kinderkamer. De aantrekkelijke patroontjes, de perfect afgestemde kleuren en complete collecties sieren menig kinderkamer. Het behang is niet alleen vaak gekozen door de ouders, maar ook de kinderen vinden de collecties van Esta geweldig!

 

Esta behang verbetert de wereld

Esta Home vindt het belangrijk om aan een betere wereld te werken. Daarom voldoet hun behang ook altijd aan de hoogste eisen op het gebied van ecologisch verantwoorde producten. Daarmee is het papier dat zij gebruiken uitsluitend afkomstig uit duurzame bosbouw en zijn alle inkten oplosmiddel vrij en milieuvriendelijk. 

 

Esta behang maakt je huis gezellig!

Natuurlijk heeft Esta Home meer te bieden dan alleen kinderbehang. Esta maakt namelijk ook geweldig behang voor elke andere kamer in huis. Wat ze heel goed doen is veel variëren met stijlen voor collecties. Zo heeft elke collectie zijn eigen stijl, maar is elke collectie ook helemaal compleet. 

 

Elke collectie wordt namelijk 'compleet' uitgebracht. Je vindt dus altijd een bijbehorend behangetje in dezelfde collecties. Ideaal als je perfect afgestemd behang wilt hebben of even zonder inspiratie zit. Op deze manier biedt Esta je altijd de mogelijkheid tot een compleet gestylede kamer, zonder dat jij te veel moeite hoeft te doen. 

 

Een ding waar Esta heel goed in is, is behang maken dat jouw interieur gezellig maakt. Een warm gevoel van thuis, dat is toch heerlijk? 

 

 

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op