gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Denim & Co

Denim & Co

Ben jij op zoek naar een waanzinnig leuk behang om je interieur een geweldige make-over te geven en kan het wat jou betreft niet gek genoeg? Dan is de collectie behang Denim & Co van Esta vast iets voor jou! Deze lijn behang kenmerkt zich door unieke prints met een bijzondere invalshoek. Ideaal voor jouw huis- of slaapkamer dus!

Kruistocht in spijkergoed
De naam van deze behangcollectie geeft het natuurlijk al een beetje weg, dus is het wellicht het beste om hier maar meteen mee af te trappen: het behang met spijkerstof. Inderdaad, deze lijn behang van Esta staat vol met verschillende dessins waarop spijkerstof de hoofdmoot vormt.

Wie houdt er nu niet van spijkergoed?
Een beetje vrouw heeft wel een of zelfs meerdere spijkerbroeken in haar kast of walk-in closet hangen. Hoe leuk zou het dan wel niet zijn om huis te verfraaien met je favoriete kledingstuk aan de wand? Gelukkig is dat nu dus mogelijk. Bijvoorbeeld met het motief 137736 tot en met 137738. Op dit patroon zie je een grote verzameling spijkerbroeken. Heel bijzonder, dit leuke behang! Het is verkrijgbaar in verschillende blauwtinten of een grijs met zwarte tint.

Of wat dacht je van dé blikvanger van een spijkerbroek? We hebben het hier nu natuurlijk over de kontzak. Bijna ieder zichzelf respecterend merk onderscheidt zich door een uniek stiksel op de achterzak. En gelukkig heeft Esta voor jou een groot aantal verschillende zakken verzameld op een rol vinylbehang. Je kunt dit behang bestellen in drie verschillende kleuren. Herken jij alle merken?

Geef mij maar Amsterdam…
Woon je toevallig in Amsterdam of heb je toevallig Mokums bloed door je aderen stromen? Dan vind jij in de collectie behang Denim & Co van Esta vast hét behang voor jou! Want jij kunt nu namelijk het stratenplan van de binnenstad van onze hoofdstand aan de muur aanbrengen. Erg bijzonder natuurlijk, dit behang. Een echte Amsterdammer mag dit behang dan ook niet missen.

En Amsterdam is niet alleen wereldberoemd om zijn grachten, maar natuurlijk ook om de talloze grachtenpanden. Grote pakhuizen met klokgevels of trapgevels, je komt ze allemaal tegen op het behang met de nummers 137710 tot en met 137716. En dat op kleurige ondergronden als roze en geel. Keurig op een rijtje naast elkaar, of juist slordig door elkaar. Aan jou de keus!

…of New York!
Vind jij Amsterdam helemaal niets en ga je liever naar een echte wereldstad? Ook dat is mogelijk! Want wat dacht je van New York in de huiskamer? Zo is de print 157702 namelijk een enorm plattegrond van deze stad die nooit slaapt.

Of wat dacht je juist van een verzameling oude stadsfoto’s van deze metropool? Je vindt ze op het behang met als nummer 137719. En natuurlijk mag hét symbool van New York City – het Vrijheidsbeeld – niet in deze collectie ontbreken. Je vindt haar levensgroot op nummer 157701.

Een wirwar van woorden
Wil je jezelf of je bezoek uren bezighouden met vermakelijke teksten? De collectie behang Denim & Co van Esta maakt het mogelijk! Zo vind je in deze behanglijn een leuk vinylbehang in vijf verschillende kleuren met een wirwar van woorden erop.

Onsamenhangende woorden als ‘industrial’, ‘loft’,’indigo’, ‘cotton’, ‘daylight’ en ‘woodstock’. Jij en je bezoek zullen zich absoluut niet snel vervelen, want er vallen meer dan genoeg woorden te ontdekken op dit leuke en originele behang.

Zoals je al hebt kunnen lezen, bevat deze leuke collectie behang van Esta weer genoeg leuke prints om jou te doen watertanden. Het is dan ook geen doen om alle prints stuk voor stuk hier te gaan opnoemen. Dus bekijk ze allemaal op je gemak, en beslis dan welk behang jouw huis mag gaan sieren!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op