gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Little Bandits

Little Bandits behang van Esta Home is een geweldig staaltje kinderbehang. Deze collectie wordt gezien als de opvolger van het immens populaire Everybody Bonjour. Als je de designs bekijkt zul je snappen waarom. Geef je kleine bandiet de kamer waar ze van dromen met Little Bandits.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kinderbehang is ondertussen misschien wel een van de specialisatie van Esta geworden. Na het mega populaire Everybody Bonjour is er nu Little Bandits behang. Little Bandits is weer een superstrakke kindercollectie, die het stokje van Everybody Bonjour zal overnemen. 

 

Sierlijke flamingo's

Een van de toffe ontwerpen in deze collectie Little Bandits behang zijn de flamingo's. We hebben ze al vaker gezien, maar zelden op deze manier. Silhouetten van flamingo's in 2 verschillende kleuren die je geweldig kunt combineren met een van de ontwerpen met langwerpige driehoeken. Die hebben namelijk dezelfde kleuren en daarmee heb je een geweldige combinatie te pakken. 

 

Little Bandits behang met robots

Een opvallende verschijning in deze collectie zijn de kleine robots op behang. Het doet een beetje denken aan een aantal ontwerpen van het eigenwijze Onszelf. Dit ontwerp wordt in drie verschillende uitvoeringen gebracht, natuurlijk geheel in de stijl van de collectie.

 

Je kunt dit behang dus perfect combineren met een ander Little Bandits behang en daarmee de hele kamer van voorzien. Zo heb je een perfect afgestemde inrichting uit een collectie. 

 

Nooit weggeweest sterren

Ook in deze collectie heeft Esta weer de sterren opgenomen. Het succes van de sterren wordt deze keer wel in een iets ander jasje gestoken. Waar het in de vorige collecties nog wel eens strak over kon komen, heeft Esta er nu voor gekozen om de sterren speels op het behang te zetten. Ze brengen deze in maar liefst vijf verschillende kleuren uit, die perfect bij de andere kleuren in de collectie passen. 

 

Als je nog niet genoeg had van de sterren hebben we goed nieuws. Misschien vind je al die sterren op behang maar een drukke bedoeling. Ook daar heeft Esta een oplossing voor. Een grote ster op een wandposter! Strak, clean en een echte eyecatcher. Ook laat dit gigantisch veel ruimte over om lekker creatief te zijn met deze muur. 

 

Naast al deze toffe printjes heeft Little Bandits nog veel meer voor je in petto. Bekijk de hele collectie en laat je verwonderen over het toffe kinderbehang en de gave wandposters die hier bij zitten. 

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op