gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Hooked On Walls

Populairste collecties Hooked on Walls

Revolutionair behang

Hooked on Walls is misschien wel het meest verrassende merk in de behangwereld. Met elke collectie hebben ze altijd een paar unieke designs. Je zou gerust kunnen zeggen dat Hooked on Walls het meest opvallende behangmerk is. Met de blik op innovatief, van zowel materialen als designs, is Hooked on Walls de concurrentie altijd voor. Met elke collectie hebben ze wel weer iets nieuws. Daarmee zijn ze het meest revolutionaire behangmerk op de markt. Ze zoeken ook graag de grenzen op van het onmogelijke. Met verschillende technieken en designs proberen ze deze grenzen telkens te verleggen. Je interieur wordt direct een designersstuk.

All in the details

Hooked on Walls kijkt niet alleen naar het grote geheel, maar ook naar de verfijnde details. Hun afwerking van het behang is vaak van subliem niveau. Een glanslaag, een subtiele glitter, ze weten deze perfect toe te voegen. Het behang krijgt daarmee net wat meer karakter.

Behang met WOW-effect

Als je Hooked on Walls in huis hebt, dan ben je verzekerd van het wow-effect. Dit, zoals ze zelf zeggen, sexy merk heeft een hoge street credibility. Je gasten zullen hun ogen uitkijken. Want met dit merk heb je namelijk sowieso iets speciaals, wat niemand zal verwachten. Breng je interieur tot leven met dit verrassende merk behang.

Het grootste aanbod

We hebben bij Nubehangen het grootste aanbod van Hooked on Walls. Bijna 1000 verschillende designs van dit geweldige merk. Deze kun je allemaal terugvinden in onze webshop. Heb je een behang gespot die er niet tussen staat? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk online komt. We hebben namelijk de beschikking tot alle collecties van dit geweldige merk! Daarmee zijn we als behangwebshop dan ook uniek, net als het merk.

Wat denk je? Ben je al Hooked? Wij wel, natuurlijk staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.