gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Missoni Home

Missoni Home behang van het bekende modemerk Missoni vind je in onze behangwebshop. De bekende ZigZag en opvallende kleurencombinaties heeft Hooked on Walls weten te bemachtigen op behang. Missoni Home is daarom ook een collectie die behoort tot de creme de la creme van dit moment. Geniet van de opvallende, unieke en spraakmakende prints van Missoni.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Missoni Home behang is het resultaat van een van de grootste design merken in de kledingwereld. Opgericht in 1953 door twee mensen genaamd Ottavio en Rosita. De kleding van deze Italiaanse ontwerpers is zeer herkenbaar en dat ga je dan ook in collectie van behang zien. Als je fan bent van dit merk, dan is de komst van deze collectie van Hooked on Walls zeker een goede aanvulling op je inrichting.

 

ZigZag behang in Missoni Home

Het meest bekende patroon in Missoni is het zigzag-patroon. Het is dan ook logisch dat deze is meegenomen in de behangcollectie. Hooked on Walls brengt je deze in Missoni Home in maar liefst zeven verschillende kleursamenstellingen.

 

Een hele bijzondere uitvoering van de ZigZag Sfumato. Een hele toffe wandposter met de ZigZag en een kleuroverloop van boven naar beneden. De ZigZag sluit zo perfect aan dat de 'drukke' print rustig lijkt.

 

Missioni Home behang met oneindig veel bloemen

De bloemen waren vroeger niet weg te denken in de behangwereld. Daarna is het een beetje overlopen, maar het bloemenbehang maakt weer helemaal een comeback. Zo ook de bloemenpatronen in Missoni Home. Je vindt in deze collectie een fijn bloemenpatroon en een grover bloemenpatroon en kunt dus zelf bepalen welke het beste bij jouw interieur past.

 

Nog mooier zijn de wandposters met bloemenpatroon gemixt met andere figuren. Hoe langer je er naar kijkt, hoe meer je gaat zien. Ze noemen het niet voor niets Dreamland. Je creëert hier namelijk een wand mee waar je helemaal in weg kunt dromen. Wil je dus een uniek stukje behang en ben je gek van het merk Missioni, dan is dit jouw kans om jouw favoriete merk aan de wand te krijgen.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op