gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Communication

Ben je op zoek naar uiterst uniek behang en ben je wat betreft originaliteit niet gauw tevreden? Dan vind je de collectie Communication van Mr. Perswall vast wel heel interessant! Deze lijn behang staat bol van de verrassende en uitdagende prints. Ga er dus echt even voor zitten, want je zult van de ene verbazing in de andere vallen!

Voor echte artsen…

of voor hen die dat stiekem altijd al hadden willen zijn. Deze woorden vatten de serie ‘Organs’ misschien toch wel het beste samen. We hadden je al gewaarschuwd dat deze collectie behang zeer verrassend en origineel is, en daar is geen woord van gelogen. Want wie bedenkt het nu om enkele tekeningen met daarop de menselijke organen op behang af te drukken? Mr. Perswall dus!

Of boze tongen nu anders beweren of niet, jij kunt in ieder geval bewijzen dat je wel degelijk hersens hebt. Sterker nog, je kunt ze zelfs in je huiskamer hangen! Of wat dacht je van het hart, toch wel het belangrijkste orgaan van het menselijk lichaam. Net zo belangrijk zijn de longen en de luchtwegen, of misschien wel het maag-darmkanaal. Kun je geen keuze maken uit al die organen? Dan bestel je ze toch lekker allemaal!

Als muziek in je oren

Grote kans dat jij een groot liefhebber bent van muziek. Want wie houdt er nu niet van oorstrelende klanken? Oorverdovende stilte of niet, er zit muziek in de collectie Communication van Mr. Perswall! Luisterde jij vroeger ook graag naar cassettebandjes? Dat treft, want je kunt helemaal retro gaan met een paar unieke prints. Muziekliefhebbers halen dus de jaren tachtig in huis met een behangetje vol ouderwetse cassetterecorders of het motief met de aloude cassettebandjes.

We gaan nog verder terug in de tijd. Want kun jij je de tijd van langspeelplaten nog herinneren? Misschien wel te lang geleden, maar die tijd van het sparen voor die nieuwe plaat van je favoriete artiest of band had zeker zijn charme. Gelukkig kun je nu de goede, oude tijd in huis halen met een paar motiefjes vol met oude lp’s en platenhoezen. Zeer origineel en bijzonder smaakvol.

Ben je er het type niet voor om rustig achterover te leunen om te genieten van de muziek omdat je liever zelf een instrument bespeelt? Dan valt er ook genoeg leuks voor jou te beleven, want Mr. Perswall heeft ook aan jou gedacht! Wat dacht je van de toetsen van een piano, keyboard of orgel in je huiskamer? Of heb je liever een trompet aan de wand? Het kan allemaal. En natuurlijk mag een elektrische gitaar ook niet in deze omvangrijke collectie behang ontbreken.

Voor de hooggeletterden

Zit je graag met je neus in de boeken of wil je slechts doen alsof? Ook dan kom je met deze behangcollectie zeker aan je trekken! Je kunt namelijk heel gemakkelijk je vrienden, familie en kennissen voor de gek houden met de print ‘Library’. Met dit behang zal je menigeen doen verbazen, want hiermee is het net of jij een enorme collectie boeken in je bezit hebt.

Ook erg leuk zijn de wandposters met de naam ‘Call me’. Hierop staat namelijk het gehele alfabet afgebeeld, compleet met een paar extra letters. Geprint in de mooiste kleuren, speciaal voor een kleurrijk interieur. Of misschien is motief ‘Daily News’ wel wat voor je. Hiermee haal je een flinke stapel oude kranten in je slaapkamer of huiskamer. Maar dan gelukkig (geldt natuurlijk niet voor iedereen) wel zonder de karakteristieke, muffe geur.

Zoals je kunt zien, bevat ook de collectie Communication van Mr. Perswall weer veel te veel om ze stuk voor stuk op te noemen. Ga er daarom maar even rustig voor zitten, en wie weet vind je nu eindelijk je droombehang!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op