gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Destinations

Mr. Perswall - Destinations

Ben jij op zoek naar behang met een wel heel speciale print en is het je niet te snel te gek? Dan is de collectie behang Destinations van Mr. Perswall vast hét behang voor jou! Zoals de naam eigenlijk al een beetje verklapt, gaan we met deze serie behang verre bestemmingen opzoeken. Mr. Perswall neemt je mee naar de leukste plekjes op onze planeet!

Subtropische bestemmingen
Zie jij jezelf al zitten, daar op een tropisch eiland? Wie niet, alleen is dit qua budget helaas lang niet altijd mogelijk. Laat ons dan de zon in je woonkamer of slaapkamer brengen, met de leukste prints uit deze unieke behangcollectie. Zo kun je namelijk een heus tropisch eiland, compleet met palmbomen en een prachtige, blauwe zee, op je muur aanbrengen. Zo hoef je zelf niet op vakantie te gaan om van de tropen te kunnen genieten.

Of wat dacht je van de stad Miami? Deze fameuze wereldstad uit de VS biedt het beste van twee werelden. Want wie kent Miami niet? Ook al ben je er nog nooit geweest, jij haalt de sfeer van series als ‘Miami Vice’ en de game ‘GTA: Vice City’ in je huiskamer met dit unieke en kleurrijke behang. Inclusief palmbomen en neonverlichting, uiteraard.

Lekker gek doen
Natuurlijk kent Destinations van Mr. Perswall nog veel meer leuke en gekke prints. Heeft het je bijvoorbeeld altijd al interessant geleken om de plattegrond van een enorme wereldstad in je woonkamer te hebben? Dan kan dit nu, want deze behangcollectie maakt het mogelijk! De metrobuizen krioelen in de felste kleuren door de kamer. Stijlvoller kan ook, want je kunt deze print ook in zwart-wit bestellen.

Ben jij filatelist of makkelijker gezegd een postzegelverzamelaar? Dat treft, want dan hebben wij een mooi motiefje voor jou. Zo biedt Destinations jou een mooi patroon met de kleurrijkste postzegels van over de hele wereld. Of wat dacht je van een print met allerlei vlaggen? Je kunt de landen zo gek niet bedenken, of de vlag kun je op dit behang terugvinden. Zeer bijzonder en kleurrijk, dit behang.

Moderne stadsgezichten
Zoek je liever de grote steden op? Ook dat kan met deze unieke collectie behang! Zo nemen we je bijvoorbeeld mee naar het ‘oude’ New York, zoals wij het kenden van voor de aanslagen van 11 september. Deze print van de voormalige skyline van deze metropool is niet alleen in kleur leverbaar, maar ook in zwart met wit. De laatste natuurlijk voor een mooie, klassieke uitstraling.

New York kent gelukkig nog meer tafereeltjes. Wat dacht je van Times Square? Dit wereldberoemde plein kent iedereen wel, al was het maar vanwege het aftellen tijdens Oud en Nieuw. Dit plein, compleet met de vele neonreclame, kun je ook gewoon in jouw huiskamer aanbrengen. Ook bijzonder fraai is de Brooklyn Bridge. Deze beroemde brug mag dan ook niet ontbreken in deze opsomming van New York. De Brooklyn Bridge, met op de achtergrond de skyline van New York, is afgeprint in stijlvol zwart met wit.

De weg kwijt?
Als laatste kent de collectie Destinations van Mr. Perswall nog enkele leuke patronen met verkeersborden en aanwijsborden. Wat dacht je van de authentieke wegwijzers naar de diverse wereldsteden? Tokio, New York, Londen, Parijs: je komt ze allemaal tegen op deze houten borden. Dit motief is niet alleen leverbaar met de felste kleuren, maar ook met een zwart-witte achtergrond.

Ook erg leuk is het dessin met daarop talloze borden. Borden die de Londense metro aanduiden, borden die je waarschuwen voor pinguïns en zelfs kangoeroes. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt er een verkeersbord voor. Dit patroon is in verschillende kleuren leverbaar, dus het staat perfect in iedere kamer.

Je ziet het, ook deze behangcollectie bevat weer de meest uiteenlopende patronen en prints. Te veel om op te noemen, dus neem snel een kijkje!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op