gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Expressions

Ben je op zoek naar een uiterst stijlvol en zeer origineel behang om je woonkamer of slaapkamer een geweldige make-over te geven? Dan kom je haast als vanzelf bij de nieuwe collectie behang van Mr. Perswall uit! Expressions bevat tal van leuke prints die net even wat anders zijn.

Echte abstracte kunst
Bevind je je in je vrije tijd regelmatig in het museum om je daar te gaan vergapen aan de moderne kunst? Dan vind je in deze collectie behang vast wel iets wat helemaal jouw smaak is. Zo hebben we daar bijvoorbeeld de ‘Destructive’. Een prachtige wandposter vol stoere prints. Met de enge schedel en andere onderdelen mag dit behang niet in de huiskamer van liefhebbers van onder andere tattoos ontbreken.

Als je juist meer van levende personen houdt, is de wandposter ‘Illusion’ misschien wel iets voor jou. Op dit behang is het hoofd van een onbekende blondine te zien. De foto is echter zo onscherp, dat een heel apart effect wordt bereikt. Of misschien houd je juist wel van abstract waar je alles of niets in kunt ontdekken. Dan vind je het motief ‘Naive’ wellicht helemaal het einde. Deze wandposter bevat allerlei elementen in de vrolijkste kleuren.

Of bovenstaande voorbeelden nog niet genoeg zijn, is er nog veel meer te beleven voor de ware kunstliefhebber. Want wat dacht je van het patroon ‘Never Ending Paper’. Op dit behang raak je zeker nooit uitgekeken, want zoveel valt er op te ontdekken. Dit gaat van scharen tot gitaren, en van symbolen tot logo’s. Het allermooiste is dat je deze wandposter kunt bestellen in zwart met wit of allerlei flitsende neonkleuren.

Kunst uit de grote stad
Niet alleen in musea hangen de mooiste kunstwerken. Want als je oog voor detail hebt, valt ook in de grote stad genoeg te ontdekken. Architecten zijn dan ook vaak de grootste kunstenaars. Genoeg redenen voor Mr. Perswall om in de collectie Expressions een paar fraaie hoogstandjes op behang te zetten.

Erg spraakmakend en sfeervol is bijvoorbeeld de print ‘Dissolving’. Hier lijkt het of een graffitikunstenaar een muur onder handen heeft genomen om deze te voorzien van zijn spuitbuskunsten. Alleen is hierna een ambtenaar aan de slag gegaan om de piece aan het oog te onttrekken door middel van een bus witte verf.

Liever echte architectuur aan de wand?
Dan is de ‘Prisma’ misschien wel iets voor jou. Op deze grote wandposter zien we een prachtig hoogstandje van de moderne architectuur. Dit gebouw bevat veel glas in de allermooiste kleuren. Ook erg fraai is de ‘Metropolitan’, een bijzondere schets van een nog te bouwen gebouw.

Zeer uniek behang
Zo, de belangrijkste elementen uit deze behangcollectie van Mr. Perswall hebben we zojuist behandeld. Dit houdt echter gelukkig niet in dat er verder niets meer te ontdekken is. Eén print die zeker niet onvermeld mag blijven, is de Gallery. Over deze wandposter zal namelijk nog lang worden nagepraat. Want met dit behang haal je namelijk een groot aantal schilderijen en fotolijstjes in huis. Deze hangen allemaal schots en scheef over het hele behang verspreid, voor een zeer verrassend en verbluffend effect.

Als laatste behang dat we er even uitpikken, hebben we de ‘Colourful Waterfront’. Ook dit behang zal je niet snel gaan vervelen. We zien hierop onder andere een paar meeuwen, een kade en een zeilboot. De warme kleuren als geel en oranje geven deze print een heel bijzonder en sfeervol effect.

Zoals je kunt zien, heeft Mr. Perswall ook met de ‘Expressions’ weer een bijzondere en smaakvolle collectie behang afgeleverd. Ga er dus maar even lekker voor zitten, en bekijk welke wandposter straks jouw woonkamer of slaapkamer mag gaan sieren!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op