gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Fashion

Ben je op zoek naar wel heel erg apart behang en ben je helemaal verslingerd aan mode en de catwalk? Dan is de ‘Fashion’ dé collectie behang voor jou! Want deze collectie van Mr. Perswall staat helemaal bol van de eigentijdse en soms zeer gewaagde behangetjes voor de vrouw met lef en smaak.

Vijftig tinten grijs
Ben je absoluut geen grijze muis maar is grijs wel helemaal jouw kleur? Dan is de serie ‘Soft drapings’ vast wel iets voor jou. Deze stijlvolle motiefjes hebben als hoofdkleur grijs. Zo hebben we bijvoorbeeld een patroon met een leuk stofje in zwart met witte ruitjes. Erg leuk en geeft een rustig ogend effect. Of misschien is het grijze stofje met de witte stipjes wel iets voor jou. Ook erg leuk is het dessin met hierop een stofje met witte, grijze en zwarte bloemetjes. Erg leuk, want wie durft na het succes van ‘Fifty Shades of Grey’ nog te beweren dat grijs niet sexy kan zijn?

Sexy, klassiek én gewaagd
Mag het voor jou allemaal iets pikanter en vrolijker? Ook dan heeft Mr. Perswall een serie unieke prints voor jou! Dit behang is bestemd voor de vrouw die houdt van passie en avontuur. Op iedere wandposter is namelijk een levensgroot korset geprint. Deze klassieke stukken ondermode zijn namelijk nooit echt uit de mode geweest en zijn nu weer helemaal hip! 

Onder de noemer ‘Thrilling Laces’ heeft behangontwikkelaar Mr. Perswall een paar prachtige korsetten op de foto gezet. Mysterieus en stoer, zo kunnen we de zwarte variant het beste omschrijven. Het leuke is dat je zelf kunt kiezen voor de stijlvolle voorkant, of de sexy achterkant met de veters. Of je combineert beide prints, voor een geweldig effect! 

Erg spannend en klassiek is deze wandposter met een korset in een crème-achtige kleur, afgezet met zwarte, doorschijnende stof. Uiteraard kun je ook bij deze kleur kiezen uit de voorkant, de achterkant of natuurlijk een combinatie van beide. Aan jou de keus.

Kruistocht in spijkerbroek
Dat is natuurlijk wel leuk, al die peperdure mode, maar het liefst loop je gewoon in je oude, vertrouwde spijkerbroek. Dat geeft helemaal niets, want ook aan jou is gedacht! Want met de alleszeggende naam ‘Denim’ tref je in deze collectie behang een aantal mooie prints aan met een ode aan de spijkerbroek.

Als eerste hebben we daar een mooie, grote detailfoto van je favoriete jeans. Aan de slijtageplekken te zien, heeft deze spijkerbroek al een zwaar maar liefdevol leven achter de rug. Ook erg mooi is de detailfoto van de gulp met knopen van een herenspijkerbroek. En als laatste hebben we daar de wandposter met een flinke stapel spijkerbroeken erop. Erg bijzonder en zeer uniek, dit behang. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om slechts één wandposter op hangen, maar een echte liefhebster van spijkerbroeken hangt ze natuurlijk allemaal in de huiskamer!

Voor een kleurrijk interieur
Ben jij een liefhebster van kleuren en liefst zoveel mogelijk? Dan vind je ook vast wel iets tussen de collectie behang ‘Fashion’ van Mr Perswall. Zo hebben we daar de ‘Threads’, een serie prints met de allermooiste klosjes naaigaren, in de meest uiteenlopende kleuren. Ook erg origineel en kleurrijk is ‘The Zip’, een paar prints met daarop allemaal ritsen in heel veel verschillende kleuren. Als laatste motief dat we er even uit pikken, is de ‘Tiepology’. Hierop zie je een zeer grote collectie met stropdassen. Uiteraard in alle denkbare kleuren en de mooiste motiefjes.

Je ziet het, met ‘Fashion’ heeft behanggigant Mr Perswall weer een mooi staaltje werk afgeleverd. Deze collectie behang is echter te groot om alle dessins stuk voor stuk te behandelen. Bekijk ze dus op je gemak allemaal, en kijk of er ook iets voor jou tussen zit!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op