gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Hide & Seek

Mr. Perswall - Hide & Seek

Ben je op zoek naar een leuk behangetje om de kinderkamer op een originele manier op te fleuren? Dan ben je bij de collectie Hide & Seek van Mr. Perswall aan het juiste adres! Deze serie kinderbehang bestaat uit een groot aantal bijzonder fraaie patronen in veelal rustige kleuren. Ideaal voor jouw kleine spruit dus! Omdat dit behang zich richt op de allerkleinsten, is deze collectie kinderbehang ook uitermate geschikt voor de babykamer.

Zeg het met dieren
Welk kind is er nu niet gek op dieren? Hoe klein ze soms ook zijn, ieder kind loopt te stralen als hij of zij een dier ziet. Daarom bevat deze behangcollectie een serie prachtige dierenmotiefjes. Zo kan je zoon of dochter zich bijvoorbeeld even helemaal in het tropisch regenwoud wanen. In en rond een klein meertje of vijver vallen er genoeg dieren te ontdekken. Wat te denken van een kleurrijke papegaai, een vlinder of een kikker? Zelfs een heuse krokodil kom je tegen op dit behang! Gelukkig is het wel een heel lieve krokodil.

We blijven nog even bij de dieren, want wat is er nu leuker dan naar dieren kijken en tegelijk je eerste letters leren? Gelukkig is aan de collectie behang Hide & Seek van Mr. Perswall een groot aantal dessins toegevoegd met niet alleen dieren, maar daarnaast ook alle letters van het alfabet. Zo staat de A voor Aap, de L voor Leeuw en de N voor Neushoorn. Zo kan je kind nu alvast oefenen met de eerste woordjes. Dit behang is leverbaar in veel verschillende kleuren. Van alleen roze of blauw tot allerlei pasteltinten door elkaar.

Voor kleine meneertjes
Ben je de trotse ouder van een stoere knul in wording, let dan vooral goed op! Deze  collectie behang telt namelijk een zeer groot aantal patronen speciaal voor de stoere man van de toekomst. Wat dacht je van een jongenskamer vol mooie en roemruchte auto’s uit het verleden? Alle klassiekers vind je hierop terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Volkswagen Kever of een Mini. Ze mogen geen van alle ontbreken op dit kinderbehang.

Is je zoon helemaal gek van straten en landschappen? Ook dan kun je je slag slaan bij Mr. Perswall. Zo kent deze behangcollectie een fraai patroon met daarom een dorp in de bergen vol leuke, kronkelende wegen. Dit dorp telt onder andere een kerk, een rotonde en zelfs een circus! Je kind kan zich hiermee dan ook helemaal uitleven door met autootjes over de weggetjes te rijden. De behangcollectie Hide & Seek van Mr. Perswall telt echter nog veel meer leuke kinderlandschappen, dus neem snel een kijkje!

Fantasierijke prints
Verder telt deze collectie kinderbehang nog een groot aantal motiefjes die zich met geen pen laten beschrijven. Zij zijn dan ook zeer fantasierijk, en dus ideaal voor op de kinderkamer. Want wat dacht je van een dwarsdoorsnede van een rijtjeshuis? Op dit originele kinderbehang zie je verschillende slaapkamers, de zolder en natuurlijk de badkamer. Of dacht je van een koe, een varken en een geit die de hoogte in gaan door op elkaars rug te klimmen?

En heb je wel eens een piratenschip, een bos, een kasteel en een raket bij elkaar gezien? Wij ook niet, maar Mr. Perswall gelukkig wel. Alle bovengenoemde voorwerpen zie je allemaal op één unieke print. Hiermee ontdekt je kind iedere dag weer iets nieuws! Zeker ook het vermelden waard is het patroon met hierop een postbode, een verpleegster, een visser, een detective en nog veel meer. Bijna alle denkbare beroepen vind je terug op dit bijzondere dessin.

Je ziet het, ook de collectie behang Hide & Seek van Mr. Perswall bevat weer veel te veel om ze allemaal op te noemen. Neem dus snel een kijkje en bekijk welk kinderbehang straks jouw kinderkamer mag gaan sieren!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op