gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Nostalgic

Ben je van plan je huis binnenkort eens flink te gaan aanpakken en zoek je hiervoor het perfecte behang? Dan bevind je je bij de collectie behang Nostalgic van Mr. Perswall op de aangewezen plek! Deze nieuwste behangcollectie bevat namelijk de mooiste prints om van jouw huis je eigen paleisje te maken.

Terug naar de vorige eeuw
Wie denkt er nu niet wel eens met weemoed terug naar de vorige eeuw? De eeuw waarin alles kon, met ieder decennium weer zijn eigen charme. Daarom heeft Mr Perswall een paar uitzonderlijk fraaie dessins verzameld die jou even helemaal terug in de tijd sturen.

Zo nemen wij je graag mee naar een klassieke diner die je vast wel kent uit films als Grease en andere klassiekers over de jaren ’50. De ‘Road Trip’ maakt van jouw woonkamer een prachtig Amerikaans eetcafé uit de tijd van Rock and Roll. Compleet met neonverlichting en de kenmerkende barkrukken.

Als we het toch over de fifties hebben, mag de jukebox natuurlijk niet worden overgeslagen. En dat doen we dan ook niet. Want hoewel een echte niet is te betalen, kun je met de alleszeggende naam ‘Let’s twist again’ je eigen Wurlitzer in huis halen. De muziek zal je echter zelf moeten verzorgen.

En wie heeft er als kind nu niet achter de flipperkast gestaan? Urenlang kon je je ermee vermaken, de ene gulden na de andere in het apparaat gooiend. Dit heerlijke gevoel uit de jaren ’80 en ’90 haal je nu voordelig in huis met het patroon ‘Pinball’. Je hebt keuze uit twee verschillende flipperkasten in de allermooiste kleuren. Zeker een aanrader, dit behang!

Felle kleuren, voor een heel vrolijke sfeer
Ben je altijd het zonnetje in huis en helemaal gek op felle kleuren? Ook dan biedt bij de collectie behang Nostalgic van Mr. Perswall het ideale behang voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gekke zebraprint? Niet alleen kun je de ‘True Colors’ in zwart met wit bestellen, ook kleurliefhebbers kunnen hun slag slaan met een roze met zwart gestreepte print.

Ook heel bijzonder en smaakvol is de ‘Studio 54’. Dit prachtige behang bevat letterlijk alle kleuren van de regenboog. Blauw, roze, geel en groen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt deze kleur terugvinden op dit motief. Ook zeer kleurrijk en apart is de print met de naam ‘Neon Light’. Hier is het net of een kunstschilder flink in de weer is geweest met heel veel potten verf. De prachtigste kleuren zijn in diagonale strepen op dit behang aangebracht.

Enkele heel grappige prints
Wil je elke dag wel iets te lachen hebben? Dat is mooi, want Mr Perswall maakt het leven een stukje vrolijker met een grappige print! Vrienden die het behang voor het eerst zien, kunnen hun lachen vast niet inhouden als ze het behang met de naam ‘DriveIn’ bij je aan de muur zien hangen. Deze print bevat namelijk twee komisch bedoelde reclameborden met een leuke Engelse tekst.

Of wat dacht je van de serie ‘Lamp’? De naam verklapt eigenlijk alles al, want op deze collectie behang zie je namelijk allemaal verschillende schermerlampen. De een nog fouter dan de ander, voor een heel apart effect.

Ook heel bijzonder is het patroon ‘Back to School’. Met school heeft dit behang echter weinig te maken. Je ziet namelijk een grote verzameling bloemen. Zo kun je mooi je lessen Biologie ophalen.

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Dat geeft niets. De collectie behang Nostalgic van Mr. Perswall bevat namelijk nog veel meer leuke prints voor een eigen unieke sfeer in je woon- of slaapkamer. Bekijk ze dus allemaal, en beslis of er iets voor jou tussen zit!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op