gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Urban

Mr. Perswall - Urban

Ben je altijd al op zoek geweest naar dat ene leuke behangetje maar heb je dit tot op heden nog nooit kunnen vinden? Wellicht doe je dit dan wel in de collectie behang Urban Nature van Mr. Perswall. Hierin vind je namelijk een groot aantal unieke motiefjes die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Zo biedt deze niet alleen leuke stadsgezichten, maar bijvoorbeeld ook modern bloemetjesbehang en natuurlijke prints.

Kunst voor de moderne vrouw
Heel bijzonder en uiterst smaakvol is het patroon dat lijkt te zijn opgebouwd uit allerlei lagen oud behang. Heel erg apart en een waar kunstwerk dus. Op dit behang valt dan ook genoeg te ontdekken, elke dag weer! Wat dacht je van klassieke filmscènes, krantenknipsels of een foto van de Eiffeltoren? Of kunst in de Victoriaanse stijl, krantenadvertenties of  moderne schilderijen? Je kunt het zo gek niet bedenken, of je komt het tegen in deze serie unieke prints. Het leuke is dat dit dessin in verschillende kleuren leverbaar is, dus je vindt altijd wel een kleur die helemaal bij jou past.

Bloemetjesbehang, maar dan wel modern
Bloemetjesbehang, wat moet ik daar nu mee? Dat zal je misschien wel kunnen denken, maar de bloemetjesmotieven uit de collectie Urban Nature van Mr. Perswall zijn andere koek. Zo bevat deze collectie behang bloemen in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van behang met prachtige, puntvormige bladeren in blauw, paars en geel? Of misschien wel met veel groen, dat kan natuurlijk ook. En voor een retrosfeer bestel je deze print gewoon in bruin. Kun je niet kiezen? Dan bestel je dit patroon in alle kleuren, in lange, verticale banen naast elkaar.

Kunst uit de grote stad
De een houdt ervan, en de ander vindt het maar niets: het leven in de grote stad. Wat je er ook van vindt, in de grote stad valt genoeg te beleven. En zo is het ook met deze collectie behang. Zo vinden we hier een heel fraai dessin met daarop de skyline van een grote, Amerikaanse stad. Als extra gimmick is hier mooie en kleurrijke graffiti aan toegevoegd. Heel bijzonder en sfeervol dus.

Of wat dacht je van oude gebouwen als verlaten fabrieken? Grote steden zijn er mee bezaaid. En hoewel er misschien weinig lol valt te beleven aan deze leegstaande gebouwen, komen ze op dit behang juist weer bijzonder goed en origineel uit de verf. In combinatie met grote bouwkranen en de lucht levert dit een mooi tafereel op. Dit motief is te bestellen in kleur of zwart met wit.

Maak je kamer wat hoger
Gelukkig bevat de collectie Urban Nature van Mr. Perswall nog veel meer fraais. Wil je je huiskamer of slaapkamer op een voordelige en simpeler optisch wat hoger maken? Dan is een print met verticale strepen een ideale oplossing! Speciaal voor jou zijn hier dan ook enkele patronen aan toegevoegd met verticale strepen. Zo hadden wij ze zojuist al genoemd: het bloemetjesbehang. Zo kun jij je kamer groter laten lijken met lange, verticale banen vol prachtige bloemen. In verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.

Of wat dacht je van verticale strepen in de meest uiteenlopende kleuren? Rood, paars, geel en grijs zijn maar een paar van de kleuren die je op dit behang kunt vinden. Eventueel aangevuld met krullende, witte lijnen. Dit voor een bijzonder, afwisselend effect.

Je ziet het, de collectie Urban Nature van Mr. Perswall bevat weer genoeg om op te noemen. Hierboven vind je dan ook slechts een kleine greep uit het assortiment. Neem daarom snel een kijkje om alle motiefjes te bewonderen. En wie weet vind jij nu wel net dat ene behang waar je altijd al naar op zoek bent geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op