gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Mr. Perswall - Photo

Ben je altijd op zoek geweest naar zeer realistisch fotobehang dat niet van echt te onderscheiden is? Sla dan je slag met het fotobehang van Mr. Perswall! Deze geheel nieuwe collectie behang bevat de mooiste prints met foto’s van de meest uiteenlopende onderwerpen. Of je nu van bloemen houdt, kerstballen of steden: deze collectie fotobehang biedt voor elk wat wils.

Gorilla’s in de mist
Ben je een geboren optimist en laat jij je door een klein beetje mist niet uit het veld slaan? Dan hebben we een serie mooie dessins voor je met tafereeltjes die zijn gefotografeerd op een mistige dag. Want wat dacht je van mist in het verkeer? Heel vervelend als je op pad moet, maar wel weer bijzonder fraai in je huiskamer. Of de slaapkamer natuurlijk. Daarom speciaal voor jou, een klassieke, Amerikaanse muscle car in een mistig landschap. Je vindt hem op de print met de toepasselijke naam ‘Car Trip’.

Ook een dessin dat zeker het vermelden waard is, is het fotobehang met de naam ‘Pylon’. Hierop kun je een stel telefoonmasten ontdekken, die langzaam opdoemen in de mist. Ben je meer een vogelliefhebber? Dan hebben we voor jou de 'Dove'. Een witte duif tegen een grijze lucht.

Voor een mooi 3D-effect
Zoek je juist fotobehang dat van je muur lijkt te spatten en zo de kamer lijkt in te duiken? Neem dan fotobehang met een leuk 3D-effect! Ook in de collectie van Mr. Perswall vind je genoeg 3D-behang. Zo hebben we daar de print met de naam ‘Bulb’. Dit behang is voor de persoon die alle dagen van de Kerst wil genieten. Op dit fotobehang staan namelijk 23 kerstballen. Deze ballen, in mooie kleuren als goud en zilver, lijken zo in je kamer te schieten. Zeer bijzonder en een echte blikvanger voor in je huiskamer.

Heb je geen last van tunnelvisie? Dan is het fotobehang ‘Path’ wellicht iets voor jou. Dit geweldige en unieke behang bevat namelijk een superlange tunnel die op de been wordt gehouden door hoge, verticale pilaren. Het mooiste is natuurlijk dat deze pilaren door het perspectief steeds kleiner lijken te worden naar mate ze verder weg staan. Garant voor een echt 3D-effect in je kamer dus!

Maar gelukkig hebben we nóg meer 3D-fotobehang voor jou in ons assortiment. Eén print in het bijzonder willen wij toch nog even de revue laten passeren: het dessin met de veelzeggende naam ‘Silk’.Haal je dit fotobehang in huis, dan lijkt het net of een grote lap zijdeachtige stof door je woonkamer wappert. Voor een bijzonder effect. Het leukste is dat je deze print in zowel rood als grijs kunt bestellen.

In de vrije natuur
Ben je gek op de natuur en wil je deze graag in je huis halen? Dan hebben we een paar heel leuke patronen voor je. Heel fraai en sfeervol is de ‘Ocean’. De naam geeft het eigenlijk al weg, want met deze print haal je de zee in huis! Gelukkig zo droog als wat, dus je hoeft niet te dweilen. Maar apart is dit dessin van Mr. Perswall zeker!

Gelukkig biedt deze natuursectie nog veel meer fraaie hoogstandjes. Zo willen wij je graag nog even wijzen op de print met als naam ‘Leaves’. Een kleine serie behang met als thema bladeren en gras. Erg leuk is dat je deze print in maar liefst vier verschillende kleuren kunt bestellen. Grijs, blauw, groen of paars, dit fotobehang past altijd in je huiskamer!

Je ziet het ook, ook de collectie fotobehang van Mr. Perswall mag er zijn! Neem dus snel een kijkje en zie of we ook jou kunnen verrassen met deze geweldige prints. Alle dessins zijn gedrukt op vliesbehang, dus gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jouw Mister Perswall wandposter op maat gemaakt?

Heb je een wandposter van Mr. Perswall gevonden maar wil je hem op een andere maat hebben? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij checken direct de mogelijkheden voor je!

Neem contact met ons op