gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Noordwand

Noordwand Wall Decoration is ook een van de grootste merken op het gebied van behang. Met hun grote collecties en een breed scala aan ontwerpen veroveren zij de markt en wij bij NuBehangen.nl dragen daar een steentje aan bij. Hieronder ziet u een aantal mooie collecties die dit merk in huis heeft.
Behang Noordwand bij dé behangwebshop

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kwalitatief behang van eigen bodem is tegenwoordig een vaak gezien fenomeen. Nederland heeft namelijk een aantal grote spelers in de behangwereld. Noordwand is daar een van en wij hebben het genoegen dat wij al hun collecties aan jou kunnen bieden. Ook als je een behangetje hebt gezien die nog niet in onze webshop staat van dit merk, kunnen wij je altijd een aanbod doen.

 

Noordwand

Noordwand is vanaf 1988 uitgegroeid tot een van de grootste behangmerken in de wereld. Dit Nederlandse merk, gevestigd in Tynaarlo Drenthe, ligt momenteel al bijna in elke interieurwinkel in Nederland en België. Vanuit hun basis in Nederland leveren zij niet alleen aan Nederland en België, maar zelfs behang aan China, Spanje, Zweden Hongarije en zelfs Brazilië. 

 

Connecties

Dankzij de vele connecties die Noordwand heeft in de interieurwereld, kunnen zij oneindig veel behang aanbieden. Dat is ook een van de redenen dat zij elke keer weer met nieuwe en verrassende behangcollecties op de proppen komen. 

 

Voor elke kamer

Wat zou een behangmerk zijn als zij geen behang voor elke kamer in het huis zouden maken. Zo ook Noordwand. Zij maken kinderbehang, fotobehang en eigenlijk alle soorten behang die je maar kunt verzinnen. Op deze manier is het een allround merk met behang dat geschikt is voor elk huis, elke kamer en elk persoon. 

 

Laat je verbazen door de uitgebreide collecties die Noordwand je te bieden heeft en scoor het behangetje dat jij graag wilt hebben. Of je nou op zoek bent naar behang voor je huiskamer of kinderkamer, je vindt het in deze collecties. 

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op