Creative Collage

Creative Collage

Ben je altijd al op zoek geweest naar net dat ene unieke behangetje? Dan hebben wij nu iets geheel nieuws voor jou. Wij van NuBehangen.nl zijn enorm trots dat wij je binnenkort de Creative Collage kunnen aanbieden. Deze nieuwe revolutie op het gebied van behang van Noordwand bestaat uit een doos vol met posters. Hierin vind je maar liefst 64 verschillende afbeeldingen in de meest uiteenlopende motieven. Deze posters, gedrukt op formaat 37 cm x 27,5, kun je helemaal in je eigen stijl op de wand plakken. Keurig naast elkaar, recht of juist schots en scheef: alles is mogelijk met dit nieuwe behang!

Alle grote wereldsteden
Het eerste behang uit de collectie Creative Collage is ‘City’ gedoopt. Als je deze doos met behang koopt, krijg je maar liefst 64 stadsgezichten van de grootste metropolen en wereldsteden. Zo kun je hierop heel veel verschillende foto’s van de  mooiste plekken in Londen terugvinden. Wil je bijvoorbeeld de kenmerkende rode telefooncellen een opvallend plekje aan je wand geven? Dan hang je deze posters mooi op ooghoogte. Of je geeft het London Ey, het enorme reuzenrad, een mooi plekje aan de muur.

Ben je meer fan van de stad van de liefde? Dan vind je hier ook genoeg leuke posters voor jou. De collectie City bevat namelijk ook de meest idyllische plekken van Parijs. Met als belangrijkste onderdeel uiteraard de Eiffeltoren, dé toeristische trekpleister van de Franse hoofdstad. En hadden we New York al genoemd? Ook van deze wereldstad vind je de mooiste foto’s. Wat te denken van het Vrijheidsbeeld of de wereldberoemde gele taxi’s? Deze mogen allemaal niet in deze behangcollectie ontbreken.

Cijfers en letters
Over de tweede collectie van Creative Collage kunnen we echter een stuk korter zijn. Deze bevat dan ook alle cijfers, en alle letters uit het alfabet. Allemaal gedrukt in vijftig en meer tinten grijs. Ook in de collectie ‘Typo’ vind je uiteraard 64 verschillende posters, die je op alle denkbare manieren aan je wand kunt plakken. Zo geef jij je kamer een rustige en smaakvolle uitstraling. Zelfs voor zakelijke doeleinden is dit motief uitermate geschikt.

Waan je een ware wereldreiziger
Met de derde serie behang uit de collectie Creative Collage van Noordwand kun je jezelf als een echte globetrotter beschouwen. Op dit posterbehang, kortweg ‘Maps’ geheten, vind je namelijk allerlei antieke wereldkaarten terug. Erg origineel en natuurlijk bijzonder stijlvol. Al deze landkaarten zijn namelijk gedrukt op zachte tinten. Zo knalt het behang niet van je muur af, maar geeft het juist een rustgevende uitstraling. Voor dit behang zijn namelijk rustgevende kleuren als grijs, blauw en beige gebruikt. Ook zijn natuurlijk ogende aardetinten toegepast.

Een kamer vol beroemde wereldsterren
Ook het vierde en laatste motief, Life, is een bijzonder fraai posterbehang van Noordwand. Zo sta je hiermee oog in oog met de grootste wereldsterren. En dat niet alleen, want ook enkele scènes uit de grootste kaskrakers van Hollywoord kun je in de doos terugvinden. Als laatste zijn aan deze collectie posterbehang ook enkele wereldkiekjes toegevoegd.

“Here’s Johnny!” Wie kent deze legendarisch scène niet? Jack Nicholson, in zijn personage Jack Torrance, lijkt zo door de wand je kamer in te komen. Deze beroemde afbeelding uit Stanley Kubricks ‘The Shining’, een van de grootste Hollywoord-klassiekers, lijkt dan ook griezelig echt.

En hoewel ze al jaren zijn overleden, vergeten zijn we hen nog niet. Daarom prijken op dit posterbehang dan ook vele overleden wereldsterren. Zo kun je jezelf even helemaal in de jaren ’50 wanen dankzij Marilyn Monroe. Grote kans dat je je helemaal niets van haar kunt herinneren, omdat zij al zeker vijftig jaar niet meer onder ons is. Daarom vind je ook modernere artiesten terug op de vele afbeeldingen. Zo mogen Michael Jackson en zelfs Tupac Shakur niet aan je eigen ode aan Hollywood in je huiskamer ontbreken.

Je ziet, de collectie Creative Collage biedt voor elk wat wils. Bestel dus snel! 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op