gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Evolution 2

Ben je op zoek naar zeer realistisch fotobehang om van jouw huis een schitterende woonomgeving te maken?
Dan ben je bij de collectie Evolution 2 fotobehang van het topmerk Noordwand absoluut aan het juiste adres! Deze collectie omvat de mooiste tafereeltjes uit de meest uiteenlopende uithoeken van de gehele wereld.

Beroemde oudheden
Ben jij toevallig archeoloog of heb je juist ontzag voor de bouwwerken van oude beschavingen? Dan vind jij in deze collectie fotobehang vast hét behang voor jou! De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want wat dacht je van de Taj Mahal aan je muur? Dit eeuwenoude mausoleum kan zo maar eens jouw woonkamer gaan sieren. Of misschien is het Colosseum meer iets voor je. Met dit amfitheater uit de Romeinse tijd haal je de sfeer van oude gladiatorengevechten in huis.

Maar, er is meer.
Bijzonder fraai is bijvoorbeeld de Piramide van Kukulcán. Deze wereldberoemde Maya-tempel is absoluut een lust voor het oog. Ook erg mooi aan je wand staat de stad Petra. Deze eeuwen oude stad is destijds uit de Jordaanse rotsen gehakt. Voor wie een reisje naar Jordanië te ver is, is dit behang de ideale oplossing.

Ten slotte mag de Chinese Muur niet in de collectie Evolution 2 fotobehang ontbreken. Natuurlijk kunnen we niet alle zesduizend kilometers op papier afdrukken. Maar dit uiterst realistische fotobehang zal iedereen de monden laten openvallen van verbazing.

Alles kan in de VS Uiteraard bevat deze collectie fotobehang nog veel meer leuke prenten.
Heb je namelijk weinig met geschiedenis en is Amerika meer je ding, dan kun jij ook geheid iets vinden dat meer je smaak is. Het land met de onbegrensde mogelijkheden is immers hét boegbeeld van de moderne samenleving. Want wat dacht je bijvoorbeeld van Mount Rushmore. Dit wereldberoemde monument bevat de enorme hoofden van Amerika’s grootste presidenten.

Nog een pareltje uit de VS: de enorme, verlate wegen door uitgestrekte vlaktes. Hier kun je uren rijden zonder een mens tegen te komen. Dit kenmerkende tafereel is nu voor de eeuwigheid vastgelegd op dit fraaie fotobehang. Natuurlijk mogen ook twee wereldberoemde bouwwerken niet onvermeld blijven, en dat doen we dan ook niet. Want ook in de collectie Evolution 2 van Noordwand kun je zowel het Vrijheidsbeeld als de Golden Gate Bridge terugvinden.

De mooiste landschappen voor in je woonkamer.
Heb je niets met menselijke bouwwerken en heb je alleen maar oog voor de schoonheid van Moeder Natuur? Ook dan kun je zeker je slag slaan! Zo kun je even helemaal wegdromen bij de Suikerbroodberg. Deze prachtige bergtop bevindt zich bij de Braziliaanse metropool Rio de Janeiro. Met dit fotobehang lijkt het net of je altijd op vakantie bent!

Ook uiterst fraai is het landschap op een van de Cookeilanden.
Hier zie je een prachtige palmboom, leunend tegen de aflandige wind aan de diepblauwe zee. Maar ook als je niks met de zee en het strand hebt, is het niet moeilijk om hier iets van je gading te vinden. Want iets dichterbij huis vinden we Zwitserland. Zo kun je dus eenvoudig en snel een prachtig, Zwitsers berglandschap in je huis halen.

Natuurlijk mogen ook bloemen niet in deze collectie fotobehang ontbreken.
Met de naam Flowers Field breng je een prachtige akker vol met de meest kleurrijke bloemen aan op je wand, zo ver het oog reikt. Daarnaast komen ook liefhebbers van zonnebloemen bij deze serie fotobehang aan hun trekken.

Nog veel meer
Je ziet het, deze collectie fotobehang laat zich moeilijk samenvatten. En er is nog veel meer leuks te ontdekken, dus neem snel een kijkje. Bij iedere bestelling uit deze collectie krijg je niet alleen een gratis professionele behangset, maar we sturen het ook nog eens gratis naar je op. Dat is een van de zekerheden van NuBehangen.nl, de leukste behangwebshop van Nederland!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op