gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Evolution 4

Ben je altijd al op zoek geweest naar zeer realistisch fotobehang met de mooiste bewoners van het rijk der dieren? Of heb je juist meer een passie voor de schilderkunst? Dat treft, want de collectie Evolution 4 van Noordwand bevat de mooiste dessins en prints. Hier vind je de meest uiteenlopende tafereeltjes die jouw huis wel eens kunnen sieren. En niet alleen de woonkamer of jouw slaapkamer, maar ook de kinderkamer. 

Adembenemende natuurfoto’s
We trappen af met een paar mooie dierenfoto’s. Speciaal voor deze behangcollectie hebben fotografen de natuur opgezocht om de fraaiste beelden op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo zal je dochter vast helemaal weg zijn van de print ‘Horse’. Op dit uiterst realistische fotobehang zien we daar een lief, pasgeboren veulentje. Het ligt tevreden met zijn of haar moeder in het weiland. Het lijkt wel of je deze edele dieren zo kunt aanraken!

Gelukkig bevat deze behangcollectie nog veel meer fotobehang met natuurfoto’s. Zo is er bijvoorbeeld ook aan de dolfijnenliefhebbers gedacht. Onder de alleszeggende naam ‘Dolphins’ zien we twee levensechte dolfijnen capriolen uithalen boven een woeste zee. Of wat dacht je van fotobehang met twee spelende zwanen? Natuurlijk hét toonbeeld van romantiek, en die mag dan ook niet in je slaapkamer ontbreken. 

Prachtige schilderijen
Heb je niet zo veel met natuurbeelden maar is juist kunst helemaal je ding? Ook dan hoef je niet verder te zoeken, want de collectie Evolution 4 van Noordwand biedt namelijk ook een grote verzameling kunstwerken voor in je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van allerlei bloemen? Wit, rood, roze en blauw: noem de kleuren op en je vindt ze op een schilderijprint. Heel apart en zeker even het vermelden waard is de print ‘Bullfight’. Hierop zie je een tafereeltje in een Spaanse arena, waar een stier het opneemt tegen een toreador. 

Niet alleen aan bloemen en dieren is gedacht, ook vind je hier enkele schilderijen met idyllische stads- en dorpsgezichten. Als je helemaal weg bent van de mooie, oude stadjes in de Provence, dan kun je nu eindelijk een enorm schilderij van een straatje in deze streek aan je muur hangen. Levensecht! Ook bijzonder fraai is een geschilderd tafereel van de Champs Elyséé, de wereldberoemde straat in Parijs. En we blijven nog even in de Franse hoofdstad, want je kunt namelijk ook een tekening van de Eiffeltoren in huis halen. Dit fameuze icoon van Frankrijk mag absoluut niet bij de ware francofiel in huis ontbreken.

Het mooiste en liefste kinderbehang
De collectie Evolution 4 van Noordwand is zo groot, dat er ook aan de kinderen is gedacht. Deze collectie bevat namelijk het mooiste en liefste kinderbehang op de markt. Heb je bijvoorbeeld een stoere knul is huis? Dan vindt hij het vast geweldig om een piratenschip in zijn kamer te hebben! Aan boord geen gewone, woeste zeerovers, maar lieve pandaberen. Echte stoere jongens gaan natuurlijk voor een echt gevaarlijk dier in de jongenskamer: een heuse haai. Dit onverschrokken beest dreigt zo zijn kamer binnen te zwemmen. 

Heb je juist een lieve meid, dan valt er ook voor haar genoeg leuks te beleven. Naast de al eerder aangehaalde paarden, kom je in deze collectie kinderbehang ook lieve elfjes tegen. Diverse prints, met een zachte achtergrond als blauw of roze. Of misschien is je dochter wel helemaal gek van vlinders of misschien wel vogels. Dat treft, want beide diertjes fladderen vrolijk rond op de diverse dessins.

Je ziet het, ook deze prachtige collectie behang is weer te omvangrijk om ze allemaal stuk voor stuk te benoemen. Dat geeft niets, dus neem de tijd en blader alle prints een voor een door. En waarschijnlijk vind jij ook wel iets dat helemaal perfect in jouw interieur past. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op