gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Evolution 5

Ben jij een expressief type en kan het wat jou betreft niet origineel genoeg zijn? Dan is de collectie behang Evolution 5 van Noordwand vast wel wat voor jou! Deze collectie behang bevat een  groot aantal leuke prints voor een gedurfde sfeer. Waanzinnig behang met lekker opvallende kleuren en dessins die je absoluut niet snel zullen vervelen.

Je ziet ze vliegen
Ben je helemaal gek van vliegtuigen of heb je een kind dat hier helemaal wild van is? Dan valt er in deze collectie behang genoeg leuks te ontdekken. Want wat dacht je van twee heuse straaljagers in de kamer of op de jongenskamer? Bestel dan het behang ‘Eagles in the Storm’, voor een unieke Top Gun-sfeer. Of misschien worden jij of je zoon/dochter wel helemaal blij van helikopters. Dat treft, want met de print ‘Rangers tot he Rescue’ haal je een paar stoere gevechtshelikopters in huis. Als laatste hebben we het behang met de alleszeggende naam ’Air Plane’. Hierop staat juist een dubbeldekker afgebeeld, vliegtuigen die in de Eerste Wereldoorlog heer en meester waren in de lucht.

Levensechte kunst
Heb je helemaal niets met vliegtuigen omdat je juist meer van levensechte kunst houdt? Ook dan vind je vast wel iets van je gading tussen de collectie Evolution 5 van Noordwand. Er is namelijk een mooie verzameling levensechte schilderijen aan toegevoegd. Zo hebben we daar de ‘Jumper’. Hierop is een prachtig volbloed renpaard geschilderd. Dit edele dier lijkt zo je kamer binnen te galopperen.

Ben je naast kunstkenner ook een hondenliefhebber? Dat is mooi, want met de print ‘Golden Retriever’ haal je een prachtig geschilderde hond in huis. Met zijn grote ogen kijkt hij nieuwsgierig de woonkamer binnen. Ook bijzonder fraai is het dessin ‘Regatta’. Dit behang is meer voor de zeilliefhebbers, want hierop staat een groot aantal prachtige zeilboten geschilderd.

Fan van Londen?
Ben je een echte anglofiel en ga je daarom graag naar Londen? Dat treft, want voor deze behangcollectie zijn de meest kenmerkende tafereeltjes van deze wereldstad op de gevoelige plaat vastgelegd. Zo heb jij vast wel eens de Westminster Bridge bezocht, misschien wel meerdere keren. Wat is er dan leuker om deze wereldberoemde brug aan de wand te hangen? De Evolution 5 van Noordwand maakt dit nu eindelijk mogelijk! Of wat dacht je van de Houses of Parliament, die we allemaal beter kennen als de Palace of Westminster. Of de kenmerkende, rode dubbeldekkers? Ook deze iconische stadsgezichten kun je nu in de huiskamer of slaapkamer plakken.

Moderne kunst
Naast levensechte kunst en de schilderijen van de oude meesters, die je ook in deze behangcollectie kunt vinden, is er tevens een groot aantal prints met hypermoderne kunst aan de Evolution 5 toegevoegd. Zo hebben we daar kunstwerkjes met klinkende namen als ‘Expocision’, ‘Amsterdam’ en ‘Express Yourself’. Stuk voor stuk mooie schilderijen die je niet in een hokje kunt stoppen. Zo kun je hierop onder andere graffiti, fietsen en inspirerende teksten ontdekken. Allemaal in de felste kleuren, voor de ware liefhebber van de hedendaagse kunst.

Moderner dan de ‘Rendez Vous with Rama’ wordt het niet, want hierop is het uitzicht vanuit een vliegende schotel te bewonderen. Echt iets voor fans van Science Fiction dus! Dezelfde SciFi-fans kunnen ook hun hart ophalen aan de prints met namen als ‘Dousing the Spillage’ en ‘Chaos Equations’. Hierop zijn enorme ruimteschepen te zien die de strijd met de aarde lijken aan te gaan.

Dit was de collectie Evolution 5 van Noordwand in een notendop. Je ziet het, ook deze serie behang is weer veel te uitgebreid om ze stuk voor stuk te behandelen. Blader dus rustig op je gemak eens door deze behangcollectie, en kijk of er ook voor jou iets tussen zit!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op