Onszelf

Onszelf behang is een merk van eigen bodem. Astrid en Claudia, de oprichters, ontwerpen hun behang vanuit hun locatie in Amsterdam. Dit Nederlandse merk weet zich groots te presenteren in de al zo enorme behangwereld.

Artikelen 1 tot 24 van 93 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 93 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onszelf repetitie

Als er iets is waar Onszelf goed in is, dan is dat herhaling. Nee, niet in de negatieve zin van het woord. Herhaling in patronen, daar zijn zij geniaal mee. Strakke patronen en sierlijke patronen op behang, daar draaien zij de handen niet voor om.

 

Ook als het gaat om ontwerpen met bijvoorbeeld brandweerwagens, vlinders of barok. De dames weten er altijd wel raad mee. Je zult dit allemaal terug zien in hun collecties. Als je namelijk elke collectie behang kijkt, zit er wel een interessant patroontje bij met repetitie. Hoe ze er elke keer opkomen is waarschijnlijk een kwestie van creativiteit. 

 

Onuitputtelijke inspiratie

Elke keer als de dames uit Amsterdam een nieuwe collectie uitbrengen laten zij je verbazen. Het lijkt wel alsof hun creatieve brein een onuitputtelijke bron van inspiratie bevat. 

 

Zo lijkt het in de behangwereld alsof alles al een keer is gedaan. Toch weten de dames van Onszelf elke keer te verrassen met splinternieuwe en nog niet vertoonde ontwerpen. Ze durven dan ook gerust een keer uit de ban te springen, waardoor ze nog meer opvallen. 

 

Wandposters

Als er iets is waar de dames van Onszelf in uitblinken, dan zijn het wel hun wandposters. Voornamelijk op het gebied van kinderbehang bevinden zij zich in de top. Waar zij eerder voornamelijk vooruit kwamen onder het merk Behang Expresse doen ze dat nu onder eigen naam. Dus als je de wandposters van die tijd geweldig vond dan zal dat nu niet minder het geval zijn.

 

De collecties van Onszelf blijven verrassen, houd deze dus goed in de gaten! Aangezien er zoveel collecties zijn, kan het zijn dat deze misschien nog niet online staat. Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen alle collecties namelijk leveren!

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op