Stoer for Boys

Heb jij thuis ook een stoere vent rondlopen en vind je dat hij een echte stoere jongenskamer verdient? Dan heeft NuBehangen.nl nu hét behang voor jou! De collectie behang Stoer for Boys van Onszelf zit namelijk vol met de allerstoerste en –leukste prints voor jouw stoere man in spe. Van jong tot oud, hier ga je vast wel iets voor je kleine man vinden.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Voor wie sterretjes wil zien

Is zoonlief helemaal gek op de sterren en zou hij niets liever willen dan later met een raket het heelal verkennen? Verwen hem dan met een sterrenkamer! Gelukkig maak je dit gemakkelijk mogelijk met een van de vele sterrenprints uit deze behangcollectie.

 

Wat dacht je van een print met allemaal witte sterren? Dit patroon is vrij rustig gehouden en bevat ontelbaar veel sterren in verschillende grootten. De achtergrond is een rustige pasteltint. Een stuk speelser is juist weer het behang met naast de sterretjes her en der het welbekende peace-symbool. Juist de afwisseling tussen de sterren en het vredesteken maakt dit behang tot een bijzondere blikvanger in de jongenskamer.

 

De print met zowel het peacelogo als de sterretjes is in tal van kleuren leverbaar. Lekker fris is bijvoorbeeld witte tekeningen op een turquoise gekleurde achtergrond. Ook erg leuk is dit patroon in goudkleurige sterren en symbolen op een witte achtergrond. Of je bestelt de tekens lekker in het blauw, want ook dat is gelukkig mogelijk.

 

Met grote en stoere dieren 

Raakt je kleine, stoere man maar niet uitgepraat over dieren en gaat hij het liefst elke dag naar de dierentuin? Dat treft, want ook dan heeft de behangcollectie Stoer for Boys van Onszelf genoeg leuks voor hem te bieden. Zo hebben we voor liefhebbers van sledehonden een mooie print met een paar mooie husky’s erop. Omdat dit motief is gedrukt op een grote wandposter, is deze print ook uitermate geschikt om in de huiskamer te hangen.

 

Een ander behangetje waar je zoon vast wel voor te porren is, is motief OZ 3171. Hierop kun je allerlei grote en kleine dieren terugvinden die je vaak in Afrika kunt tegenkomen. Een giraffe, een zebra of een olifant: ze staan er allemaal op. Erg leuk is dat dit behang is voorzien van de getallen één tot en met tien, dus hij leert er nog mee tellen en rekenen ook!

 

Ook een dierenprint die zeker het vermelden waard is, is het motief met daarop allerlei leeuwen. Deze grote, gevaarlijke katachtigen uit de jungle staan allemaal verspreid over de print. Erg leuk is dat je dit papierbehang in allerlei verschillende kleuren kunt bestellen. Zo kun je gaan voor natuurgetrouwe, bruine en grijze leeuwen en leeuwinnen op een witte achtergrond, maar ook donker- en lichtblauwe leeuwen op een lichtblauwe achtergrond is mogelijk.

 

Een heer in het verkeer 

Is jouw kleine man helemaal gek op verkeer en voertuigen? Ook dan heeft Stoer for Boys van Onszelf genoeg voor hem te bieden. Want wat is er nu stoerder dan allemaal bandensporen in de sneeuw? Op deze print kun je duidelijk zien dat iemand flink aan het raggen is geweest in de verse sneeuw.

 

Een ander motief dat zeker niet onvermeld mag blijven, is nummer OZ 3177. Dit behang is namelijk voorzien van allemaal verkeersborden uit verschillende landen. Een stopbord, een inrijverbod of een parkeerverbod: deze verkeersborden en nog veel meer staan er allemaal op.

 

Je ziet het, met de collectie Stoer for Boys hebben de twee ontwerpsters Claudia Drübe en Astrid Nieuwenburg van het merk Onszelf Amsterdam weer een prachtige collectie behang afgeleverd. Deze is echter te groot om allemaal stuk voor stuk te benoemen, dus neem snel een kijkje om te zien welk behang jouw jongenskamer mag gaan sieren!

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op