gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Rasch

Rasch behang is niet zomaar een merk behang. Al meer dan 150 jaar lopen zij voorop met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van behang. Bekijk hier de collecties en laat je verbazen. 

Rasch behang bij de behangwebshop

Rasch collecties

Populairste collecties Rasch

Factory 2 behang behang
Behang Crispy Paper bij nubehangen behangwebshop
Behang Gentle Elegance bij behangwebshop Nubehangen

Al sinds de achttiende eeuw decoreren mensen hun wanden met behang en Rasch is een van de pioniers van die periode. Al meer dan 150 jaar timmeren zij aan de weg en ondertussen runt de vijfde generatie van de Rasch-familie het bedrijf. 

 

Rasch; Altijd blijven ontwikkelen

"Stilstaan is achter raken". Dat is het motto van Rasch en daar houden zij zich dan ook sterk aan vast. Het merk staat dan ook voor hoogstaand, geavanceerd ontwerp en een constant streven naar de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van behangpapier. Trends gaan en worden geboren om de haverklop. 

 

Om trends over te brengen en te vereenvoudigen, verpakt Rasch ze in gemakkelijk te begrijpen stijlconcepten. Zodat natuurliefhebbers, fans van het classicisme, moderne hipsters, mainstream-liefhebbers van cultuur en diegenen die gewoon van aparte dingen houden, de juiste wallpaper snel en gemakkelijk kunnen vinden.

 

Behang smaak & stijl

Bij Rasch draait het allemaal om smaak en stijl. Schoonheid voor iedereen, te allen tijde - voor mensen van alle leeftijden, liefhebbers van traditie of moderniteit, moderne huizen of oude schatten. De thema's zijn gemakkelijk te begrijpen en te combineren. Ze spelen met bekende patronen en delicate effecten. 

 

Kamers kunnen leuk zijn, kamers kunnen mooi zijn, maar kamers kunnen ook een beleving zijn. Hoe mooi zou het zijn dat je kamer een beleving wordt, voor jezelf en voor je bezoekers. Daar houden de ontwerpers van dit merk dan ook rekening mee. De kleuren, de afwerkingen van glitters glanzen en luxueuze coatings maken de behangetjes tot een ware beleving die jij gewoon in huis kunt halen. 

 

Compleet

Ook staat het merk bekend om de grote variatie die het biedt. Van klassiek tot uiterst modern, zij hebben het. Je kunt de collecties er op nagaan, ze zullen je verbazen, want welke stijl je ook wilt creëren je kunt het met hun collecties realiseren. Vooral op het gebied van industrieel behang zijn ze geniaal. De populaire collectie Factory 2 bekleedt namelijk al vele industriële interieurs. Ook blijven ze constant verrassen op de andere stijlen. Het is dus ook niet zo gek dat ze al meer dan een eeuw bestaan.