African Queen II

Ben jij helemaal verslingerd aan Afrika en zou jij het liefste de flora en fauna van dit prachtige continent naar ons eigen land halen? Dat treft, want hiervoor moet je bij de geheel nieuwe collectie behang African Queen II van Rasch zijn! Wij begrijpen dat je natuurlijk geen echt vel van een luipaard of slang aan de muur kunt hangen, maar dit behang komt toch wel erg dicht in de buurt.

Voor een rustig Afrikaans tintje
Houd je wel van Afrika, maar heb je het liefst een rustige print? Dan hoef jij deze behangcollectie van Rasch niet over te slaan. Wij bouwen namelijk langzaam de spanning op, want we beginnen met een paar rustige prints. Erg mooi is bijvoorbeeld print nummer 422337. Met dit behang haal je de heerlijke warmte van dit immense werelddeel in huis, want het is voorzien van een warme, aardachtige kleur.

Dit vliesbehang laat zich uitstekend combineren met het overige behang uit deze serie. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor het muisgrijs van de 422320, of het lichtere grijs van de 422313. Ook erg mooi en sfeervol is dit zelfde patroon in een zandachtige kleur.

De bomen en planten van Afrika
Afrika wordt jaarlijks aangedaan door horden ontdekkingsreizigers. En niet in de laatste plaats om haar schitterende flora en fauna. Daarom is in de collectie behang African Queen II van Rasch uiteraard een bijzondere plek gereserveerd voor enkele mooie bomen- en plantenprints.

Zo hebben we daar het behang met de nummers 473209 tot en met 473230. Hierop kun je een prachtig motief met een boomachtige structuur terugvinden. Geen gewone Hollandse boom, maar een boom die je alleen op dit continent kunt tegenkomen. Dit bijzondere houtmotief is leverbaar in maar liefst vier verschillende kleuren. Wil je je kamer graag licht houden, neem dan een lichtgrijze of –bruine kleur. Of ga juist voor lekker donker met de 473230, in een mooie, donkergrijze kleur.

Of heb je liever een frisse, groene kleur in je huiskamer of slaapkamer? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk dan eens de 473407, want dit behang heeft een prachtige print met mooie bladeren. Deze groene bladeren brengen altijd leven en sfeer in je interieur!

Ga op safari naar Afrika!
De meeste bezoekers aan dit machtige continent komen uiteraard om op safari te gaan. Vele toeristen komen hier om zich te vergapen aan bijvoorbeeld olifanten, panters en leeuwen. En speciaal daarom heeft Rasch extra aandacht besteed aan natuurgetrouwe dessins met de mooiste dierenhuiden.

Afrika is bijvoorbeeld geliefd om haar roofdieren, en dan met name de katachtigen. Een bijzonder katachtig roofdier is natuurlijk een panter. Waar je normaal een flinke afstand moet bewaren om jezelf niet in gevaar te brengen, haal je met de African Queen II een prachtig pantermotief in huis. Dit mooie en niet van echt te onderscheiden patroon is in vier verschillende kleuren te bestellen.

Een ander dier waarvoor je flink moet uitkijken, is de slang. Dit unieke dier is desondanks helaas zeer geliefd bij jagers, die het vel gebruiken om er tassen of schoenen van te maken. Dankzij Rasch hoef je gelukkig geen vreemde toeren uit te halen om jouw interieur te voorzien van een mooie slangenprint. Het behang met het slangenleren motief van deze behangcollectie is in verschillende patronen en kleuren te bestellen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dierenprints te ontdekken in de collectie African Queen II van Rasch. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een koeienprint in verschillende kleuren of andere dierenhuiden in het assortiment. Bekijk dus snel alle dessins in deze unieke en omvangrijke collectie vol Afrikaanse prints. Of ga snel naar de andere leuke collecties behang op NuBehangen.nl, en beslis welk behang straks jouw huis mag sieren!

Artikelen 1 tot 24 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op