Crispy Paper

Crispy Paper

Ben je op zoek naar een leuk behangetje om je woonkamer of slaapkamer eens helemaal op te frissen en dat voor een scherpe prijs? Dan is de collectie behang Crispy Paper van Rasch vast wel iets voor jou! Deze lijn behang staat weer vol met de meest uiteenlopende prints en kennen en zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Een eerbetoon aan het hindoeïsme
Ben je toevallig gek op het land India en dan met name het geloof van de hindoes aldaar? Dat treft, want Rasch heeft speciaal voor aanhangers en/of liefhebbers van deze godsdienst een zeer leuk behang in het leven geroepen. Want heb jij wel eens van de god Ganesha gehoord? Of je deze nu kent of niet, deze goddelijke olifant heeft inmiddels in vele huizen een vast plekje verworven. En terecht ook, want dit spirituele behang brengt een gepast eerbetoon aan dit reusachtige dier. De olifant Ganesha staat met verschillende andere hindoeïstische symbolen geprint op een leuk behangetje in verschillende grijstinten.

Tegeltje, tegeltje aan de wand
Heb jij wel eens gedacht aan een leuke betegelde wand? Natuurlijk zijn tegels speciaal bedoeld voor de keuken, het toilet en de badkamer, maar wat dacht je van een tegelwand in de huiskamer? Of in de slaapkamer? Natuurlijk geen echte tegels, maar een sfeervol behang.

Speciaal voor de collectie Crispy Paper heeft Rasch een aantal verschillende tegeldessins bedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeer kleurrijke wand met allemaal leuke vormen? Zo kun je uren blijven kijken naar de print met het nummer 526301. Hierop zie je namelijk allemaal verschillende tegels in kleuren als blauw, groen, roze of paars. Stel je een iets rustigere muur meer op prijs? Dan kun je deze zelfde print ook in mooi Delfts blauw of zelfs zwart met wit bestellen.

Lekker in de vrije natuur
Ben je ook gek op de natuur? Wie niet zal je zeggen. Gelukkig maar, want Rasch heeft een paar mooie natuurlijke prints voor jou. Zo kun je met print 524901 je huis helemaal omtoveren tot een tropisch regenwoud. Op dit behang staat namelijk een groot aantal prachtige bladeren afgebeeld die zo uit de jungle lijken te komen.

En welke vrouw is er nu niet gek op bloemen? Wij kunnen ook niemand bedenken. En dat is maar goed ook, want wij hebben een prachtig behang vol met rozen in huis gehaald. Wie van zijn of haar woonkamer een bloemenwinkel wil maken met prachtige rode rozen, moet natuurlijk nummer 525625 bestellen. Ook kun je dit patroon bestellen in donkere of lichte grijstinten. Het enige dat je er zelf nog bij moet denken, is de heerlijke geur van de rozen.

Oud hout in de huiskamer
De laatste serie prints in de collectie Crispy Paper behang van Rasch die we nog even kort willen noemen, is het grote aantal prints met oud hout. Erg bijzonder is bijvoorbeeld het motief met daarop grote stapels gebruikte pallets. Met behulp van dit behang lijkt het net of je in een loods of magazijn woont.

Of wat dacht je van een paar oude deuren in je huis? Ook dat is gelukkig mogelijk. In deze behanglijn vind je namelijk een aantal prints met een paar oude deuren met afbladderende verf. Dit behang is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en lichtblauw. Voor een nostalgische sfeer in je huiskamer.

Als laatste noemen wij nog even het behang met daarop een oude kast. Deze kast zit vol met laden en heeft zo te zien al heel wat jaren dienstgedaan in een archief of kantoor. Erg leuk, dit behang in wit, grijs of bruin!

Zoals je kunt zien, staat ook de collectie Crispy Paper van Rasch weer vol leuke prints voor een gekke, frisse of nostalgische sfeer in jouw woon- of slaapkamer. En dit was nog maar een kleine greep uit deze collectie. Bekijk ze dus allemaal!

Artikelen 1 tot 24 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kun je het behang wat je zoekt niet vinden?

Kun je het behang wat jij voor ogen hebt niet vinden, of staat het product nog niet in onze webshop? Geen probleem! Wij helpen je graag met zoeken! Mocht het product nog niet online staan meld dit ons dan even, dan plaatsen wij het zo spoedig mogelijk voor je online.

Neem contact met ons op