gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Kinderbehang

Kinderbehang is de ideale manier om de kamer van je kind om te toveren tot zijn/haar paradijs. De juiste keuze is daarbij uiteraard van belang. Je vindt daarom in onze behangwebshop dan ook een enorm assortiment aan verschillende soorten behang. Van wandposters tot muurstickers en natuurlijk gewoon behang.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kinderbehang voor de allerkleinsten

De eerste kamer van je pasgeborene is natuurlijk een ruimte van ontdekking. Je kindje heeft nog geen voorkeur, dus deze kun je naar jouw eigen inzicht inrichten. Uiteraard zijn er behangetjes voor jongens en behangetjes voor meisjes. Ook zijn er uiteraard unisex behangetjes, zodat je ook de kamer kunt klaarmaken als je het graag een verrassing houdt.

Kijk bijvoorbeeld bij de kindercollecties van Hooked on Walls. Daar kun je terecht voor de design behangetjes voor de allerkleinsten. Sommige behangetjes in hen collecties die zij uitbrengen onder de noemer kinderbehang, kunnen jaren mee. 

 

Esta behang

De absolute topper van kinderbehang is Esta. Zij brengen keer op keer de tofste kindercollecties uit en laten je constant versteld staan. Of je nou een stoere jongen hebt of een lief meisje, of andersom natuurlijk, het behang van Esta is dan een echte aanrader. 

 

Behang voor de Disney liefhebbers

Disney is natuurlijk dé naam waar we allemaal mee groot worden. Mickey Mouse, Donald Duck en tegenwoordig natuurlijk Frozen en Nemo. Disney behang is dan ook een uitstekende keuze om de kamers van je kinderen om te toveren tot een waar sprookje. 

Voor de kleine princes heb je natuurlijk de wandposters van Frozen of van alle andere princessen uit de wereld van Disney. Voor je kleine stoere jongen zijn er wandposters voor de kinderkamer met Cars en zelfs Star Wars. 

 

Tijdloos kinderbehang

Uiteraard is het altijd handig om een print of wandposter af te maken met een simpele uni of effen behang. Je kunt daarvoor natuurlijk ook gewoon bij de volwassen behangetjes kijken, maar vaak vind je in dezelfde collecties van de print ook perfect afgestemde uni's. Zo kun je de kamer in een keer compleet maken met een bijpassend effen behang. 

Het grote voordeel hiervan is dat je straks als de kids wat ouder worden, je maar één wand hoeft te herbehangen. Zo kun je op een voordelige manier de kamer in de toekomst een compleet andere uitstraling geven.