gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Disney

Disney behang banner

Disney behang is een mooi verlengstuk om de wondere wereld van Walt Disney in huis te halen. In deze collectie vind je al de favoriete Disney-figuren op behang. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Disney behang is misschien wel het populairste kinderbehang dat je maar kunt bedenken. Dat is uiteraard ook helemaal niet gek als je kijkt naar wat Disney heeft voortgebracht. Kinderen zijn er gek op en stiekem wij als volwassenen ook wel, want wie is er niet mee opgegroeid? Haal de wondere wereld van Walt Disney nu in huis met deze wandposters en geef je kind een sprookjeskamer, of een stoere kamer natuurlijk. 

 

Originele Disney-figuren

Disney behang zou zijn naam niet mogen dragen als de orignele Disney-figuren zouden ontbreken. Zo heb je natuurlijk Micky Mouse op behang, die misschien wel het meest bekende Disney-karakter is. Dan mogen natuurlijk Donald Duck, Winnie de Poeh, Iejoor, Knorretje , Goofy en Pluto ook niet ontbreken. Al deze originele Disney-figuren vind je terug op Disney behang. 

 

Disney behang voor de prinsesjes

Uiteraard vind je in deze collectie wanposters ook alle prinsessen uit de Disney-wereld. Zo heb je Prinses Jasmine, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Doornroosje, Ariël, Tiana en natuurlijk Belle. Wie natuurlijk ook niet mogen ontbreken zijn dames uit het immens populaire Frozen, Elsa en Anna.

Daarnaast vind je ook nog Tinkerbell met al haar vriendinnen. Zo heb je hier een geweldig assortiment aan Disney-wandposters waarmee je je eigen prinsesje helemaal blij maakt. 

 

Marvel Disney behang

Misschien wist je het nog niet, maar het alom bekende Marvel Entertainment is volledig in handen van Disney. De bekende figuren, zoals Spiderman, Iron Man, de Hulk en alle andere Avengers als Captain America zijn dus Disney-figuren. 

Dat maakt ze natuurlijk niet minder stoer en als je kleine een stoere kamer wilt, dan zijn de figuren van Marvel een uitstekende keuze. Laat je kind meegenieten van de actie die deze superhelden met zich meebrengen. 

 

Star Wars Disney behang

Na heel wat eigen producties is ook Star Wars overgenomen door Disney. Daarmee heeft Disney weer een pareltje in handen. Star Wars behang kan dan natuurlijk ook niet uitblijven. De wereldwijd bekende filmreeks is namelijk niet meer weg te denken uit de filmgeschiedenis.

Anakin Skywalkes, R2D2, Obi-Wan Kenobi, Yoda, Darth Vader en alle andere bekende karakters van het witte doek vind je nu ook op behang. Kylo Ren, een van de nieuwere Star Wars-figuren schittert hier op een geweldig stoere wandposter, waarmee je elke kinderkamer omtovert tot de meest stoerste kinderkamer van het universum.

 

3D-animatie posters op Disney behang

3D-animatie is natuurlijk een geweldige verrijking gebleken in de tekenfilmwereld. Disney heeft daar gigantisch goed op ingespeeld door ook alle originele Disney-figuren naar het nu te toveren in 3D. Maar niet alleen de originele Disney-figuren zijn tot leven gekomen, Disney heeft er ook een aantal in het leven geroepen.

Had je hem al gevonden? Ik bedoel Nemo? Ja Finding Nemo is natuurlijk een van de Disney-figuren die schittert op het witte doek en daarmee ook op Disney behang. Zo heb je hem makkelijk gevonden, ook samen met Dory, die raak je dan ook niet meer kwijt. 

Zelfs als je ze toch kwijt zou raken dan zouden de geweldige Minions je wel helpen zoeken. Ook die vind je dus gewoon bij Disney behang. Als dat al niet genoeg is komt Shrek ook nog even rondkijken en vind je hier ook de redder Brandweerman Sam op behang. 

 

Cars op Disney behang

Als je een jongetjes hebt, dan ken je Cars gegarandeerd. Een geweldige 3D-animatie film, maar ook serie, waar de kereltjes bij wegkwijlen. Stoere auto's die de meest fantastische avonturen beleven en daarmee geweldige verhalen neer zetten. Als je op zoek bent naar Cars op behang, dan hoef je in ieder geval niet verder te zoeken.  

 

Stickersets in Disney behang

Als als die geweldige Disney wandposters nog niet genoeg waren, kun je altijd nog kiezen voor een Disney-stickerset. Als je bijvoorbeeld zelf wilt bepalen waar Spiderman, Iron Man, Branweerman Sam, Assepoester, Belle of een ander Disneyfiguur op de muur staat zijn deze sets ideaal.

De meeste stickersets bestaan uit 1 grote afbeelding van een Disney-personage en kleinere versies. Zo kun je eenvoudig het favoriete personage van je kind toevoegen aan de inrichting van zijn/haar kamer.

 

Nog meer Disney behang

We raken maar niet uitgepraat over Disney behang,  maar dat is natuurlijk ook niet zo gek. De diversiteit, de vele personages, het maakt Disney tot wat het is. Bekijk de wandposters en stickersets zelf maar eens en ontdek de wereld van Disney in de behangwereld.