gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Retourneren en ruilen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wellicht bevalt het behang wat je hebt uitgezocht toch niet helemaal, dat is geen probleem! Bij ons heb je het recht om jouw bestelling 30 dagen op zicht te hebben. Tijdens het zichttermijn kun je je bestelling, indien je niet tevreden bent als retour aanmelden. Na de melding heb je 14 dagen de tijd om je behang weer aan ons terug te sturen naar Hoogeveen. Je 30 dagen retourrecht gaan in op de dag van de levering. Je retourrecht geldt alleen wanneer je het product nog niet geopend hebt en deze nog in de originele en onbeschadigde verpakking zit. De verzendkosten van het retourneren van je bestelling zijn voor je eigen rekening. Onze 30 dagen retourregeling geldt ook als je vanuit het buitenland een product wilt terugsturen, ook dan geldt dat je zelf de retourkosten moet betalen.Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Als je een product wilt retourneren verzoeken wij je graag om contact met ons op te nemen via: info@nubehangen.nl. Aan de hand daarvan ontvangt je direct een label welke je op de doos moet plakken, hiermee kun je eenvoudig je pakket kunt afleveren bij een PostNL afleverpunt. Je kunt de retourkosten direct betalen via iDeal tijdens het aanvragen van de retourlink, deze zijn tot 30 kilogram en binnen Nederland 5,35 euro.Bestelling ruilen

Wanneer je niet helemaal tevreden bent met je product en deze graag wilt ruilen vragen wij je om contact met ons op te nemen via email, telefoon, Facebook of onze live-chat. Wij zullen dan kijken hoe wij jouw product zo snel mogelijk kunnen omruilen.

Klantenservice

Zit het antwoord wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem je mag altijd contact met ons opnemen!

Check onze online chat, bel of stuur ons een email!


  Terug naar overzicht