gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Barok

Barok behang is de ideale stijl als je een luxe uitstraling wilt creëren in je interieur. De barok heeft een klassieke look en is een sfeermaker geschikt voor elke kamer in je woning. We hebben een groot assortiment met behang met barokprint. Je vind het perfecte behang met barok in deze categorie.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Barok behang is misschien wel een van meest populaire stijlen behang die je je kunt voorstellen. De klassieke uitstraling en de sfeer die het neerzet zijn de meest genoemde eigenschappen waarom mensen voor barok kiezen. 

 

Barok behang stamt uit de kunst

De barok is een stijlperiode uit Europa die in de zeventiende eeuw zijn oorsprong vond in Italië. De barok stond bekend om de overdaad van vorm en heftigheid van gevoelsuitdrukking. Het kwam tot uiting op alle tereinen van de cultuur. Zo zag je barok in de architectuur, de tuinarchitectuur, in de schilderkunt, beeldhouwkunst en ga zo maar door.

 

Kleuren voor elk interieur

Ook als je al een kleurstelling hebt gekozen voor je interieur kun je bij ons terecht. We hebben behang met barok in heel veel verschillende kleuren. Gegarandeerd dat er een kleurstelling bij zit die in het plaatje van jouw ideale interieur past. 

In de linkerbalk vind je de keuzehulp met alle verschillende kleuren. Zo kun je snel en eenvoudig de kleur vinden die bij jouw ideaalbeeld past.

 

Verschillende papiersoorten aan barok behang

In de behangwereld hebben we natuurlijk verschillende soorten behangpapier. De eigenschappen van elke soort hebben betrekking op de manier van plakken, wasbaarheid en andere punten. Zo vind je behang met barokprint in eigenlijk alle papiersoorten die we in de behangwereld kennen. Vliesbehang, papierbehang, vinylbehang enz. In de linkerbalk vind je onze keuzehulp. Als je op zoek bent naar een bepaalde papiersoort kun je deze eenvoudig vinden door het gebruik hiervan. 

 

Dé webshop voor barokbehang

Regelmatig updaten wij onze behangwebshop weer met de nieuwste collecties en daarmee ook barokbehang. Zo houden we ons assortiment zo groot mogelijk en weet je zeker dat er altijd eentje voor jou tussenzit. Heb je een barokbehang gezien, maar kun je deze niet terugvinden in onze webshop? Neem dan even contact met ons op, negen van de tien keer kunnen wij het behang wel voor je verkrijgen.