gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Aqua Deco

Heb je ooit al eens het plan gehad om je interieur flink te verfraaien maar heb je nooit het geschikte behang kunnen vinden voor jouw woon- of slaapkamer? Dan is de Aqua Deco net helemaal waar jij op zoek naar bent! Deze geheel nieuwe collectie behang van Rasch kenmerkt zich door heel veel vrolijke dessins met smaakvolle afbeeldingen en leuke, opvallende kleuren. Deze serie behang springt er met name uit dankzij de prints met natuur, eten en drinken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Voor de ware koffieliefhebber Kun jij de dag ook niet begonnen voor jij een of meerdere koppen koffie hebt gedronken? Dan ben je zeker niet de enige. Dit bruine goedje heeft niet voor niets haar eigen lofzang en is dan ook een dankbare inspiratiebron gebleken voor dit behangmerk. Rasch heeft een aantal prachtige prints ontworpen voor de ware koffieliefhebber.

Koffie is in vele smaken verkrijgbaar over de hele wereld. Iedereen drinkt dit drankje anders. Misschien lastig om al die soorten te onthouden, maar dankzij behang nummer 770421 weet jij straks alle smaken uit je hoofd. Latte macchiato, caffe mocha, café au lait of mocchacino: ze staan er allemaal op. Dankzij de licht grijsachtige kleur is dit behang geschikt voor iedere huiskamer.

Aan koffieliefhebbers met een voorkeur voor kleurrijk is gelukkig ook gedacht. Zo telt deze collectie ook een mooi patroon met daarop onder andere ontelbaar veel koffiebonen en zelfs een complete zak koffie. Een houtmotief met de tekst ‘Made in Colombia’ maakt in één oogopslag duidelijk waar jouw kopje koffie vandaan komt. Dit koffiedessin is in verschillende kleuren te bestellen.

Voor iedereen met groene vingers 

Kun je niet wachten tot het weer mooi weer is om vervolgens te gaan genieten van je tuin? Haal dan de tuin in je huis! De collectie Aqua Deco van Rasch telt namelijk een paar prachtige behangetjes waarmee iedereen met groene vingers aan zijn of haar trekken komt. Zo kun je alle dagen genieten van de tuin, ook op regenachtige dagen.

Als je helemaal gek bent op verse kruiden en deze te pas en te onpas in de keuken gebruikt, dan is het behang met het nummer 828306 net iets voor jou. Op dit behang staat een groot aantal tuinkruiden bij elkaar verzameld. Bieslook, oregano en basilicum zijn slechts drie voorbeelden van de vele kruiden die op dit bijzondere behang staan afgebeeld.

Natuurlijk telt deze collectie behang van Rasch nog veel meer leuke dessins voor liefhebbers van de natuur. Zo staan op motief met het nummer 825008 vele prachtige, witte bloemen afgebeeld. Levensecht, dit fotobehang. Ook zeer apart en bijzonder kleurrijk is nummer 828405. Op dit behang zijn verschillende perkjes afgebeeld, ieder met hun eigen plantjes. Zeer geschikt voor mensen met groene vingers dus!

 

Behang met fruit? 

Ben jij ook zo gek op vruchten? Wie niet, want fruit is lekker en gezond. Dus speciaal voor jou en alle andere liefhebbers van fruit, kun je bij ons kiezen uit verschillende dessins met als belangrijkste thema vruchten.

Erg leuk en heel erg kleurrijk is het behang met het nummer 828504. Dit motief staat helemaal vol met sinaasappelen. Niet alleen hele sinaasappels, maar ook doorgesneden exemplaren en partjes. Met deze subtropische, oranje kleuren kom je zeker direct in een juichsfeer!

Houd je meer van zoete vruchten, dan biedt de collectie behang Aqua Deco van Rasch ook voor jou iets leuks. Want wat dacht je van een verzameling mooie kersen in je woonkamer? Dit motief met deze heerlijke zoete vruchten is ook in verschillende kleuren te bestellen.

Je ziet het: ook deze behangcollectie van Rasch bevat weer genoeg mooie behangetjes om van te watertanden. Er valt hier echter nog veel meer smaakvols te ontdekken, dus neem nu snel een kijkje en bekijk ze allemaal!