gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Bambino

Ben je altijd al op zoek geweest naar dat ene leuke behangetje voor op de kinderkamer maar mag de print beslist niet al te druk zijn? Dan is de collectie behang ‘Bambino’ van Rasch vast wel iets voor jou! Speciaal voor jou heeft deze fabrikant verschillende soorten kinderbehang ontworpen met rustige en neutrale elementen. Geschikt voor jong en oud dus!

Voor de jongste dierenliefhebbers
Kijkt jouw kind ook altijd zijn of haar ogen uit als hij of zij oog in oog staat met een dier? Dat treft, want deze serie kinderbehang staat bol van de leuke dierenprints. Wat dacht je van de schattige dieren uit de Nederlandse bossen? Op het behang met de nummers 287400 en 287448 staan dieren als hertjes, eekhoorntjes en zelfs stinkdiertjes allemaal verzameld. Samen met paddenstoelen en boompjes in de vrolijkste kleuren zijn ze gedrukt op een zacht beige of lichtblauwe achtergrond.

Of misschien ga je juist wel voor eenvoud en weinig kleur op de jongens- of meisjeskamer. Zo heeft Rasch ook en mooi patroon toegevoegd met onder andere eenhoorns en kabouters. Samen met herten en bomen zijn deze elementen allemaal in het wit geprint op een pastelkleurige achtergrond in drie verschillende kleuren. Ideaal voor een neutrale kinderkamer dus!

Wellicht schuilt er in jouw kind wel een jonge strandjutter, en is hij of zij helemaal gek op de zee. Ook aan hem of haar is gelukkig gedacht. Want het motief van de nummers 288407 en 288414 bevat allerlei vrolijke diertjes uit de meest woeste zeeën. Je kind kijkt vast de ogen uit, want hier vallen tal van zeedieren te ontdekken. Kijk maar eens hoe mooi de zeepaardjes, potvissen, dolfijntjes en zelfs schildpadjes over het papier lijken te zwemmen. Erg bijzonder en sfeervol, dit leuke kinderbehang!

Voor de kleine prinses
Heb je thuis één of meerdere kleine meisjes rondhuppelen en is ze helemaal gek van vlinders en bloemen? Dan moet je zeker bij de collectie behang ‘Bambino’ van Rasch zijn! Speciaal voor kleine meisjes is het behang met de nummers 287509 en 287547 in het leven geroepen. Hierop valt genoeg leuks te ontdekken. 

Dit behang bevat namelijk allemaal verticale banen vol kleine en vrolijke bloemetjes. De tussenliggende ruimten worden opgevuld door vrolijke, witte wolkjes, vlindertjes en vogels. Allemaal fladderende vriendjes voor jouw kleine prinses. Deze leuke figuurtjes zijn allemaal geprint op een rustgevende achtergrond, die in verschillende kleuren is te bestellen.

Houdt je dochter echter alleen maar van kleine bloemetjes en kunnen er wat haar betreft nooit genoeg op haar kamer zijn? Dan is er speciaal voor haar het kinderbehang met de nummers 287707 en 287745. Want deze leuke print staat vol met allemaal bloemen in de vrolijkste kleuren. Je kleine meid raakt niet uitgekeken, want de hoeveelheid bloemen op dit motief is werkelijk niet te tellen!

En nog veel meer leuke prints!
Ga je liever voor een geheel neutrale print of ben je misschien in verwachting en wil je nog niet weten wat het geslacht is? Dan zal ook jij vast en zeker slagen bij deze collectie kinderbehang van Rasch!

Zo kun je natuurlijk gaan voor een leuk motief met grote, verticale strepen. Dit streepjesbehang is in verschillende kleuren te bestellen, voor een welkome afwisseling. Een apart soort streepjesbehang vind je helemaal onderaan deze pagina. Want wie goed kijkt, ziet dat deze verticale strepen namelijk bomen zijn. Heel erg apart, dit streepjesbehang in drie verschillende kleuren!

Je ziet het, ook de Bambino-collectie behang van Rasch is weer veel te omvangrijk om ieder motief de aandacht te geven die het verdient. Want wie op zoek is naar kinderbehang, moet bij NuBehangen.nl zijn. Neem dus snel een kijkje tussen alle kinderbehang, en beslis welke jouw kinderkamer mag komen opfleuren!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.