gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

Flower Poetry 2015

Heb je eens flinke zin om je woonkamer of slaapkamer in een geheel nieuw jasje te steken maar wil je wel graag de kosten een beetje in de hand houden? Dan is de collectie behang Flower Poetry 2015 van Rasch vast op jouw lijf geschreven! Deze lijn behang kent allemaal vrolijke prints in de mooiste kleuren. En extra leuk voor jou is dat deze behangcollectie een zeer aantrekkelijk prijskaartje kent.

Met de fleurigste en mooiste bloemen
We trappen deze lijn behang natuurlijk af met bloemen. Wat had je anders verwacht van een behangcollectie met de naam Flower Poetry? Daarom hebben wij het mooiste bloemetjesbehang voor jou even op een rijtje gezet.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een print vol bloemen in één kleur met crème-achtige accenten? Erg leuk en bijzonder sfeervol, dit moderne bloemetjesbehang. Hiervoor moet je he behang met de nummers 451009 tot en met 451061 hebben. Want hierop zie je een enorme bloemenzee in een rustige pasteltint, afgewisseld met blaadjes en bloemetjes in een crème-achtige, witte of lichtgrijze kleur. Dankzij de lichte kleuren past dit motief in maar liefst zeven verschillende kleuren in ieder interieur.

Of misschien mag het voor jou juist wel een beetje uitbundiger. Ook dan heeft deze collectie behang van Rasch genoeg interessants te bieden. Zo hebben wij daar het dessin met de nummers 451214 tot en met 451252. Op deze print valt een groot aantal verschillende bloemen terug te vinden in de meest aansprekende kleuren. Zo kun je gaan voor dit motief met hoofdzakelijk paarse en roze bloemetjes. Voor iets meer kleur bestel je dit patroon met hoofdzakelijk blauwe en groene bloemen of juist paarse met groene bloemetjes. Ten slotte kun je dit behang ook met blauwe en lilakleurige bloemen bestellen.

Als laatste bloemetjesbehang noemen wij nog even het motief met de nummer 451313 tot en met 451351. Dit behang bestaat uit een grote verzameling simplistisch geschilderde bloemen in de mooiste kleuren. Bijzonder aan deze print is dat je hiermee meer verschillende kleuren bloemen in huis haalt. Afhankelijk van het door jou bestelde behang haal je bloemen in bijvoorbeeld blauw, groen of geel in huis. Maar ook paars en oranje behoren tot de mogelijkheden. De keuze laten we geheel aan jou over natuurlijk.

Nog veel meer leuke prints
Heb je niet zo veel met bloemen? Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat je de collectie behang Flower Poetry 2015 van Rasch links moet laten liggen, want deze lijn behang bevat gelukkig nog veel meer leuke prints. Hieronder zullen wij enkele overige dessins uit deze omvangrijke lijn behang even in het kort behandelen.

Want wat dacht je van een leuke fantasieprint met allemaal lijntjes en cirkeltjes? Erg bijzonder, dit vrolijke behang van Rasch. Omdat dit behang slechts twee kleuren bevat, is het ideaal voor een rustig interieur. Dit motief is leverbaar in maar liefst zes verschillende kleuren en kun je vinden onder de nummers 451108 tot en met 451177.

Of misschien houd je juist wel meer van streepjesbehang. Ook dit behang kun je natuurlijk vinden in deze collectie behang. Erg fijn is het patroon dat je kunt vinden bij de nummers 451412 tot en met 451467. Deze print bestaat namelijk uit een grote verzameling verticale strepen in de meest uiteenlopende kleuren. Bijzonder aan dit motief is dat de intensiteit van de kleur toeneemt tot een dikke lijn in het midden, waarna de kleur weer vervaagt. Erg leuk en bijzonder, dit dessin in vijf verschillende smaken!

Zoals je wellicht al hebt gezien, bevat ook de collectie behang Flower Poetry 2015 van Rasch weer veel te veel leuke prints om ze allemaal stuk voor stuk op te noemen. Bekijk ze dus allemaal!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.