Glamourous

Glamourous

Heb je het niet zo op drukke en felle kleuren, maar wil jij juist rust creëren in je woon- of slaapkamer? Dan is de collectie Glamourous van Voca hét behang voor jou! Deze serie behang kenmerkt zich door vooral rustige pasteltinten. Met of zonder print, hier vind je vast wel iets passends voor jouw kleine paleisje.

Geen brokken met een barokke stijl

Tuurlijk, je moet er van houden, maar een barokke print is al tientallen jaren een mooie blikvanger in de huiskamer. Daarom vind je in deze collectie behang verschillende prints met een barok dessin. Bij ons kun je kiezen uit verschillende dessins, met grote of juist kleine prints. Zo kun je gaan voor een sfeervolle stijl met grote, scherpe lijnen. Deze tekeningen zijn allemaal gedrukt in een zilvergrijze kleur. Voor de achtergrond kun je kiezen uit bijvoorbeeld een grijsachtige kleur. Wil je juist iets meer kleur in je vertrek, dan kun je dit behang bestellen in een rustgevende, gele kleur of een mooie, warme aardetint.

Ook erg leuk is de barokke tekening met dikke, kronkelende lijnen. Dit behang brengt een echte nostalgische sfeer in je woonkamer. Ook deze prints hebben een grijsachtige tekening. Voor de achtergrondkleur kun je kiezen uit bijvoorbeeld paars of bruin. Of je gaat natuurlijk voor een leuke pasteltint.

Ten slotte hebben we nog een aantal barokke prints met een zeer kleine tekening. Dit behang schept juist een nostalgische maar tegelijk rustgevende sfeer. Uiteraard zijn ook deze lijnen in zilver met grijs getekend. Voor de achtergrond heb je de keuze uit diverse tinten grijs of geel.

Vergroot je kamer met verticale strepen

Wil je jouw woon- of slaapmaker juist voor het oog een stuk groter maken? Dat kan met het behang met verticale strepen uit de collectie Glamourous van Voca! Het behang met de strepen is weer helemaal terug van weggeweest, en daarom zetten wij de prints even voor jou in het zonnetje. Dit smaakvolle en stijlvolle behang is leverbaar in veel verschillende kleuren. Zo geef jij je huiskamer een mooie en rustige aanblik met het streepjesbehang met een achtergrond in een roze pasteltint. Combineer het met het crèmekleurige streepjesbehang voor een zeer leuk effect.

Mag het wat jou betreft juist wel iets donkerder? Dan kun je dit streepjesbehang bij ons ook bestellen in grijze strepen op een mooie, oranjekleurige achtergrond. Uiteraard kun je dit behang combineren met het behang met de donkergrijze banen, dat je ook kunt vinden in deze behangcollectie.

Creëer rust met effen behang

Houd jij juist helemaal niet van prints en ga je voor een egale kleur? Ook dan heeft de collectie Glamourous van Voca genoeg interessants voor jou te bieden! Deze collectie behang bevat namelijk maar liefst zestien verschillende kleuren effen behang. Als je niet zo van de harde kleuren bent en liever zachte tinten wilt aanbrengen in je kamer, dan ga je natuurlijk voor de pasteltinten. Zo kun je dit behang bestellen in een zachtblauwe kleur. Mix dit behang bijvoorbeeld met de lichtroze pastelkleur, voor een leuk, afwisselend effect. Of combineer dit behang met de verschillende tinten grijs.

Als je juist iets hardere en donkerdere kleuren wilt aanbrengen in je woon- of slaapkamer, dan vind je ook vast wel iets in deze collectie behang. Zo kun je kiezen voor een paarse kleur, te bestellen in verschillende tinten. Ook erg smaakvol is dit behang met een egale, aardeachtige kleur. Deze kleur doet warm aan, dus ideaal voor koelere kamers. Combineer dit behang bijvoorbeeld met het donkergrijze behang in een antracietkleur, voor een bijzonder effect.

Je ziet het, ook deze collectie behang bevat weer voldoende keus voor jouw huis. Neem dus snel een kijkje, of bekijk de andere collecties op NuBehangen.nl

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.