gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50 in NL & België

New England 2

New England 2

Ben je altijd al op zoek geweest naar dat ene behangetje met die geweldige print in rustige kleuren maar heb je deze tot op heden nog niet kunnen vinden? Dan is er nu goed nieuws! Speciaal voor jou hebben wij van NuBehangen.nl de collectie New England 2 van AS Creation in het assortiment opgenomen. Deze prachtige collectie behang kenmerkt zich door eenvoudige en vrolijke dessins in klassieke kleuren.

Over de Muur
Het Klein Orkest zong in de jaren 80 al over de muur, en nu heeft AS Creation er een serie behang aan gewijd: ze hebben namelijk verschillende prints met hierop een ruwe stenen muur in de collectie opgenomen. Er zijn meerdere behangmerken met een muurprint, maar deze zijn allemaal niet zo fraai als de muren in de collectie New England 2. Zo is er een print van een wit gestucte muur met blauwe en grijze tinten. Bijzonder sfeervol, en het bespaart je de kosten van een stukadoor. Hetzelfde dessin behang is ook leverbaar in bijvoorbeeld een crèmekleur met aardetinten.

Een klassieke Chesterfield
Een andere serie prints behang uit deze collectie mag met recht een klassieker worden genoemd. Want met dit behang lijkt het net of je een aloude Chesterfield aan de muur hebt bevestigd. Het welbekende leer met de bekende knopen staat bij een ieder op zijn of haar netvlies gegrift. En nu is het dus ook beschikbaar voor bij jou aan de muur, en dat in veel verschillende kleuren. Zo kun je natuurlijk voor de standaard kleur bruin gaan. Ook grijs en wit behoren tot de mogelijkheden. Heb je echter iets meer lef, dan kun je ook echt kleur bekennen. Dit behang is namelijk ook leverbaar in een warme aardetint en de prachtige kleur bordeaux.

Met een natuurlijke print
Van een geheel andere orde is de serie behang uit de collectie New England 2 van AS Creation met hierop een natuurlijke print. Dus wil je gaan voor een natuurlijk tintje in je huis en heb je een hekel aan het verzorgen van planten, dan moet je bij deze collectie behang zijn! En uiteraard is ook deze serie behang in tal van kleuren te verkrijgen. Een echt natuurlijke sfeer krijg je natuurlijk met de kleur groen. Hiermee lijkt het net of je allemaal bamboe in huis hebt. Verder mogen ook diverse kleuren bruin niet in deze collectie ontbreken.

Als een ouderwetse lambrisering
Hout is weer helemaal terug van weg geweest, en dus mag ook het behang met houten planken niet in deze collectie ontbreken. In tegenstelling tot veel andere collecties, kun je op deze prints behang veel verschillende kleuren terugvinden. Zo kun je voor het behang met typenummer 8550-39 gaan, met hierop niet alleen grijze en witte planken, maar ook planken in een blauwe kleur. Het behang met bestelnummer 8951-10 heeft juist weer planken in echte houtkleuren.

Mag het wat jou betreft allemaal best iets spannender? Dan kent deze collectie behang ook een print met planken in allemaal tinten blauw, van licht tot donker. Ook erg leuk is het behang met artikelnummer 8550-77. Hierop zijn planken in veel verschillende kleuren terug te vinden. Zo zijn op dit behang onder andere groene, blauwe en grijze planken afgedrukt. 

Als laatste behang in de serie hout in de collectie New England 2 van AS Creation is daar het behang met bestelnummer 8951-27. Hierop zijn planken afgebeeld in verschillende warme kleuren bruin. Ter afwisseling zijn om en om rode planken afgedrukt.

Je ziet het, ook deze unieke collectie behang van NuBehangen.nl zit weer vol prachtige prints voor jouw woonkamer of slaapkamer! Het leuke is dat de collectie New England 2 nu tijdelijk extra voordelig is. Neem dus snel een kijkje of ook jij kunt profiteren!

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2